reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Dziewczyny ja po wizycie dalej będe miala córeczke nic sie nie zmieniło. Zdrowo rosnie i wszystkie wymiaty ma w normie. Nie należy do wielkoludów lekarz powiedzial że w terminie porodu szacuje że będzie miala jakieś 3200g. Ja od ostatniej wizyty przytyłam 1,5kg i łącznie mam + 6,5kg. Niestety nie udalo sie zrobić fotki buzi bo maleńka cały czas zakrywala się rączkami. Przyjęła pozycje bokserki:-). Jeszcze sie nie obrócila główka do dolu ale jest jeszcze troche czasu więc sie nie martwię

super, że wszystko ok po wizycie

Hej
My po usg ok,mały zdrowy,przepływy dobre,serduszko,wątroba,nereczki,mózg,wszystko w pożądku, nie widac żadnych zmian,wiec jestem happy:tak:Synu ma 2600-2700g i prawdopodobnie poród przez cc ze wzgledu na wage i to oczywiscie ze jestem juz po jednym cc.
Mamy płytkę z nagraniem ale ze jestem pierdoła to nawet nie bede próbowała wstawic,zdjęcie zrobiłam ze zdjecia telefonem ale mi cos zgrało na komp ale nie zapisało i nie chce mi juz drugi raz zgrywac wiec wstawie buziaka jutro.
Mały na usg zadarł nogi na czoło i tak sie nuziami przysłaniał,ma całusne usteczka i zadarty nosio kartofelek,taka pucia mała i cały czas robił jakies nieszczesliwe miny,chyba był niezadowolony ze ktos mu drzemkę przerywa .Wszyscy mówia ze podobny do Alanka jak był mały:)

dobrze, że po wizycie wszystko ok
super fotka

reklama
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :)
Beacia82, słodki dzidziol :)

Ja dzisiaj byłam w laboratorium - morfologia i badanie moczu, a internistka, dodatkowo dała mi skierowanie na tarczycę i glukozę, mimo, że wie że jestem pod opieką poradni diabetologicznej.
Wizytę u gina z usg mam 17 lipca. Mam nadzieję, dowiedzieć się już, kto tam drugi siedzi w brzuchu :-)

Hallo Kochane!!
Trzy ciąże rodziłam "naturalnie" teraz ma wybór, znaczy, CHCE znieczulenie, i czy to nie był pech, jak tu dają znieczulenie, jako rzecz normalną, a ja miała bym mieć cesarkę, bo Malutkiej Gwieździe nie bedzie się chciało chodzić główką na dół!!:szok:
Mantezowa Gratuluję wizyty, a ile malutka ważyła?
Beacia śliczny maluszek:-D Kawała chłopa, u mnie wagi chłopców były 3100/56, 4000/59, 3420/54 więc bardzo sobie życzę, żeby malutka miała 3300:)
Joasia ja w zasadzie nigdy migreny nie miała, ale w tej ciąży już kilka razy tak mnie głowa bolała, że katastrofa! Boli mnie w tedy głowa, jedno oko, szyja i jest mi nie dobrze, więc sobie tak pomyślałam, że to może ta słynna migrena! I teraz już wiem, że mnie to spotyka w tedy kiedy za dużo bodźców i zmęczę się za bardzo!
DO_IT POLISIA MISIACZEK trzymam kciuki za pozytywne wieści dzisiaj!!!

Ja juz po wizycie u diabetolog :-) wszystko ok obedzie sie bez insuliny :-D bo dietka wystarcza:tak: ....choc to w porzadku ...waga dalej w miejscu stoi czyli od poczatku ciazy na minusie - 3 kg:-D:-D ..teraz byle do piatku i wizyta u ginka robiłam wyniki krew mocz i wymaz zobaczymy czy dobre beda.....

reklama
Do góry