D
Doloress
Gość
Dziewczyny ja po wizycie dalej będe miala córeczke nic sie nie zmieniło. Zdrowo rosnie i wszystkie wymiaty ma w normie. Nie należy do wielkoludów lekarz powiedzial że w terminie porodu szacuje że będzie miala jakieś 3200g. Ja od ostatniej wizyty przytyłam 1,5kg i łącznie mam + 6,5kg. Niestety nie udalo sie zrobić fotki buzi bo maleńka cały czas zakrywala się rączkami. Przyjęła pozycje bokserki:-). Jeszcze sie nie obrócila główka do dolu ale jest jeszcze troche czasu więc sie nie martwię
super, że wszystko ok po wizycie
Hej
My po usg ok,mały zdrowy,przepływy dobre,serduszko,wątroba,nereczki,mózg,wszystko w pożądku, nie widac żadnych zmian,wiec jestem happySynu ma 2600-2700g i prawdopodobnie poród przez cc ze wzgledu na wage i to oczywiscie ze jestem juz po jednym cc.
Mamy płytkę z nagraniem ale ze jestem pierdoła to nawet nie bede próbowała wstawic,zdjęcie zrobiłam ze zdjecia telefonem ale mi cos zgrało na komp ale nie zapisało i nie chce mi juz drugi raz zgrywac wiec wstawie buziaka jutro.
Mały na usg zadarł nogi na czoło i tak sie nuziami przysłaniał,ma całusne usteczka i zadarty nosio kartofelek,taka pucia mała i cały czas robił jakies nieszczesliwe miny,chyba był niezadowolony ze ktos mu drzemkę przerywa .Wszyscy mówia ze podobny do Alanka jak był mały![]()
dobrze, że po wizycie wszystko ok
super fotka