reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Pajeczko jak będziesz miała chwilke po świetach zmien mi wizytke na 3maja bo pomerdaly mi si edaty :/ 2maja wracam z Pl a 3idę na połówkowe do szpitala

RYBA92012 10 kwietnia

AXARAI 10 kwietnia godz.14:40

LENKAA 10 kwietnia

PAJKAA 10 kwietnia 11:15

JUMABE 10 kwietnia

JAŚMINUM 11 kwietnia

ALEBUR 11 kwietnia godz.18:00

KASIA P-P 12 kwietnia godz.12:30

ANSURE 12 kwietnia

GORGUNIA
12 kwietnia godz. 14:00

POLISIA 12 kwietnia

DO_IT 13 kwietnia

POK 16 kwietnia godz.13:45

MISIACZEK 17 kwietnia godz.16:00

JUMABE 17 kwietnia badania połównowe

DZIEWCZYNA 18 kwietnia godz.12:30

PATRYSIA 18 kwietnia godz.15:00

DEMETRIOS 18 kwietnia godz. 11:00 badania polówkowe

KASIECZEK 18 kwietnia godz.16:45 badania połówkowe

MARTUSIA
19 kwietnia godz.17:05

STOKROTKA.AF 19 kwietnia godz. 10:45

BRYGITTE 20 kwietnia godz. 15:00

AXARAI
20 kwietnia

FASOLKA 23 kwietnia godz. 9:00

ZAANETKAA 24 kwietnia godz.18:40

MAYBEBABY 24 kwitnia godz.19:00

BUNNY 25 kwietnia godz.11:00

KASIACZEK
25 kwietnia godz.8:20

MANTEZOWA 26 kwietnia godz.12:45

AXARAI 27 kwietnia badania połówkowe

BABYDOLL 27 kwietnia godz. 11:00

PAJKAA 27 kwietnia badania połówkowe

MALUSZEK
30 kwietnia godz. 15:00

MAJA
3 maja badania połówkowe

DO_IT 7 maja badania połówkowe

KASIEQ 8 maja godz. 11:05 badania połówkowe

PAJKAA 8 maja

Demetrios bardzo się ciesze z udanej wizyty. A tym bardziej, że zwalczyłaś anemię, ja się dowiem co z moją "koleżanką" na najbliższej wizycie. Już w środę idę zrobić badania :)

Ewiczek super, że dziewczynka i cieszę się, że wszystko ok :)

Mantezowa cieszę się, że wszystko ok. Nie martw się - jeszcze zdążysz dowiedzieć się czy chłopczyk czy dziewczynka

Marta u mnie ostatnio lekarz robił i tak i tak. Zresztą dzieciątko już jest duże i lepiej było przez brzuch. I przez brzuch zrobił mi zapis akcji serca, bo inaczej dzidzia się tak wierciła, że nie mógł zrobić ;)

Pajkaa a ta lista coraz bardziej mi się podoba :)))))))). Też nie wiem jakiej płci jest dzieciątko, ale dla mnie to nie najważniejsze

Martusia łykaj i dbaj o siebie. Odpoczywaj ;)

Paulina cieszę się z Twojej córuni i że wszystko ok ;)

Maja to super jakich chłop nareszcie ;) synuś kochany :)

Ayni dobrze, że wszystko ok. Fajna położna. U nas się ją widzi 2 razy przed porodem, albo i nie

mnie już nerwy zjadają, bo tydzień niecały do wizyty

demetrios gratki udanej wizyty, ciesze sie ze Ty i Dzidz czujecie sie dobrze:)

ewiczek no i super, ze Corcia i ze kolejny lekarz to potwierdza, gratki wizyty:)

mantezowa super ze dolaczylas do szczesliwego grona dzisiaj wizytujacych Mamusiek:p

martusia wypoczywaj Kochana, bierz leki i lezakuj ile sie da na pewno sie wyniki poprawia ja tez mam mocz zly i biore leki-ale mowie Ci mam przeczucie, ze wszystko bedzie dobrze-musi byc!takie moje motto od poczatku ciazy:-)

Dziewczyna ja tez tak mam tak jak pisze Lotka, to ponoc normalne w ciazy;)ale oczywiscie mozesz podpytac lekarza dla pewnosci

Paulina gratki udanej wizyty i Coreczki:)

maja gratki Syneczka:)

Pajkaa, jumabe ja tez nie znam jeszcze plci takze nie jestescie same-najwazniejsze ze zdrowe:)

Ayni gratulacje udanej wizyty:)

Wracam do swietowania:)

No, to tak...
Nogi mi zaczynają puchnąć. Być może w efekcie spadającego na łeb na szyję potasu, ale być może dlatego, że Moje Chłopię (tak, tak, "chyba chłopak"... "chyba"... widziałam przecież;-)) leży w poprzek i uciska na co się da, głównie na lewą nerkę... Po 18stym mam wizytę u urologa.
Spada też hemoglobina, magnez i żelazo.
Poza tym jest ok. Serduszko pika, żołądek, pęcherz, nerki - wszystko prawidłowo się rozwija.:tak:

ja znowu badania: OB, jony, lipidy, kreatynina, glukoza, tsh, mocz, morfologia. i chyba zaczynają mi puchnąć stopy, wczoraj zakładam buty a tu przyciasne a wcześniej tak nie było... że o bólu pleców nie wspomnę.

Dziewczyny, jak ustawić suwaczek tak, żeby pokazywał właściwy wiek ciąży? bo on liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a u mnie było trochę inaczej i do zapłodnienia doszło około 2 tygodniu później.

reklama
ja znowu badania: OB, jony, lipidy, kreatynina, glukoza, tsh, mocz, morfologia. i chyba zaczynają mi puchnąć stopy, wczoraj zakładam buty a tu przyciasne a wcześniej tak nie było... że o bólu pleców nie wspomnę.

Dziewczyny, jak ustawić suwaczek tak, żeby pokazywał właściwy wiek ciąży? bo on liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a u mnie było trochę inaczej i do zapłodnienia doszło około 2 tygodniu później.
moze ustaw nowy, podajac fikcyjna date miesiaczki przesunieta o te 2 tyg?

Do góry