reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
aaa zapomnialam o najwazniejszym:) dostalismy pozwolenie na przytulanki :)))))) delikatne tak ginek smiesznie tlumaczyl emkowi ze malo si etam ni eposikalam ze smiechu :) heheh :)

Dziewczynki mam pytanie do Was , bo po tym krwotoku biorę duphaston i No-spę 3 x dziennie, co sprawia , że strasznie (a od dwóch dni to okrutnie) boli mnie żołądek , przez co nie mam wogóle apetytu i niewiele jem. Zastanawiam się , czy lekarz może mi zlecić luteinę dopochwowo , żeby odciążyć trochę ten żołądek? Wizytę mam w środę , ale nie wiem czy luteina i dupek mają identyczne składy, więc nie chciałabym się ośmieszyć przed doktorem taką propozycją. Wiem tylko , że jak leżałam w szpitalu i zabrakło im dupka to dali mi lutkę .

Alebur ja brałam dupka, ale chyba jest tak, że bierze się jedno, albo drugie. Zapytaj się, może Ci doktor wymieni, chociaż mój doktorek mówił, że lepszy dupek. A z tą nospą, to kazał cały czas brać? bo mój powiedział, że tylko wtedy jak będzie mnie brzuch bolał. Ja brałam 1 tak profilaktycznie, może za dużo tej nospy bierzesz?

w środę wszystkiego się dowiem , po krwotoku i szpitalu miałam brać 3xdziennie , ale może mi zmniejszy, tylko kilka dni ostatnio brałam po 2 x 1 , ale brzuch mnie wtedy pobolewał i wróciłam do 3 x 1

Maja super, ze wszystko ok gratuluję mam nadzieje, ze to samo uslysz,ę w piątek...

Alebur moja zmieniła mi z lutki na dupka wiec chyba mozna...bierz jakieś leki osłonowe na żolądek albo jogurty naturalne przed lekami

Nadrabiam z czytaniem, więc wybaczcie, że nie imiennie, ale gratuluję wszystkim, którzy usłyszeli dobre wieści :-)
I 3mam kciuki za wizyty w najbliższych dniach:tak:

reklama
Do góry