reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
maja he he dobre milego
alebur
Mama Miłoszka i Izuni
Dziewczynki mam pytanie do Was , bo po tym krwotoku biorę duphaston i No-spę 3 x dziennie, co sprawia , że strasznie (a od dwóch dni to okrutnie) boli mnie żołądek , przez co nie mam wogóle apetytu i niewiele jem. Zastanawiam się , czy lekarz może mi zlecić luteinę dopochwowo , żeby odciążyć trochę ten żołądek? Wizytę mam w środę , ale nie wiem czy luteina i dupek mają identyczne składy, więc nie chciałabym się ośmieszyć przed doktorem taką propozycją. Wiem tylko , że jak leżałam w szpitalu i zabrakło im dupka to dali mi lutkę .
axarai
dziecioholiczka......
Alebur ja brałam dupka, ale chyba jest tak, że bierze się jedno, albo drugie. Zapytaj się, może Ci doktor wymieni, chociaż mój doktorek mówił, że lepszy dupek. A z tą nospą, to kazał cały czas brać? bo mój powiedział, że tylko wtedy jak będzie mnie brzuch bolał. Ja brałam 1 tak profilaktycznie, może za dużo tej nospy bierzesz?
R
RiSiA
Gość
Maja super, ze wszystko ok gratuluję mam nadzieje, ze to samo uslysz,ę w piątek...
Alebur moja zmieniła mi z lutki na dupka wiec chyba mozna...bierz jakieś leki osłonowe na żolądek albo jogurty naturalne przed lekami
Alebur moja zmieniła mi z lutki na dupka wiec chyba mozna...bierz jakieś leki osłonowe na żolądek albo jogurty naturalne przed lekami
P
patrysia*
Gość
MAJA super wieści )
reklama
demetrios
Fanka BB :)
Pok, Lenkka, Maja - gratuluję zdrowych dzieciaczków. ))
Pok - trzymam kciuki aby tabletki na wymioty pomogły
Pok - trzymam kciuki aby tabletki na wymioty pomogły