reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Tygrysek no to życzę Ci wszystkiego dobrego z całego serca. Żeby wszystko było dobrze i dzidziuś urodził się zdrowy, bo to najważniejsze. A więc zdrówka dla Was i wracajcie szybko do domu. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fasolka, RiSiA ja też mam się wstawić 20 września o 7.00 jeśli wcześniej nie urodzę. Hm... ciekawe jak to z nami będzie, to może będziemy rodzić razem :happy2:

Termin mija a u mnie cisza:/
Jutro wizyta w szpitalu podstawowe badania, jeśli się sama nie ruszy też na oddział 20 września:)

Trzymam kciuki za wizyty&&&&&&&&&
Axarai i Tygrysek za jutrzejsze CC &&&&&&&&&&

Hallo Kochane!!!
My już po klinice. Krew pobrali, KTG, USG zrobili, Ada siedzi, ale teraz to niech już siedzi, wszystko załatwione, już jestem zameldowana w szpitalu. Jutro mamy być na 8 rano, CC o 9:-) Malutka waży 3500:-) Tu się leży po CC 5,6 dni:szok:
Znieczulenie w kręgosłup, chce być świadoma, i zobaczyć córeczkę jak ją wyjmą:-D
Tygrysek, no to razem będą nas ciachać, ja za Ciebie Ty za mnie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!

axari nosz to niespodzianka heh beda nasz ciachac w jednym czasie praktycznie dobre heh, jak nastroj przed cc? u mnie srednio, samego cc sie nie boje, tylko jakos tak mi juz teskno za oliwka

u nas podobno i po cc i po sn trzymaja tylko 3 doby, wiec ja sie na pt szykuje na wyjscie wstepnie

reklama
Axarai, Tygrysek kciuki za Wasze CC - bedzie dobrze :)
Risia może przed samym terminem cos ruszy? badz dobrej mysli :)
Kasieq uparte te nasze niektore maluchy ;) ale juz niedlugo

ja dzis na KTG bylam, skurczy zadnych ale szyjka 2cm [w dalszym ciagu zastanawiam sie czy oni maja linijke w palcach?] no i rozwarcie na palec [a to Ci niespodzianka!]. KTG prawie godzinne bo Maly nie wspolpracowal ale prawidlowe, nastepne 13.9 i tak do terminu a w miedzyczasie tzn 17.9 mam jeszcze wizyte u swojego doktorka. sie cos rusza jednak :)

&&& za nastepne wizyty :)

Do góry