reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Jasminum nie załamuj się. Będzie dobrze. Nie jesteś jedyna, która ma ten problem. Dieta na pewno pomoże. Skonsultujesz się z diabetologiem i wszystko będzie ok :)
Głowa do góry!!! Przytulam

Fasolka no to będziesz wyrobiona z tymi dzienniczkami, że hej :D ja też powinnam sobie założyć z ciśnieniem zeszycik, ale jakoś nie umiem się zmobilizować, no nie nudzi Ci się ;)

Asiu no trzeba się obserwować. Trzeci trymestr i nie ma żartów :)

Misia ja mam pojemniczek na leki, bo jakbym miała codziennie wykładać na rano i wieczór pastylki :) to wzięłoby mnie coś :D

reklama
zadna mamusia nie wizytuje?

a czy ja bym mogla prosic o zacisniecie kciukow w poniedzialek? idziemy do endokrynologa na kontrol po 3 miesiacach, mam nadzieje ze wyniki sie poprawily...

zadna mamusia nie wizytuje?

a czy ja bym mogla prosic o zacisniecie kciukow w poniedzialek? idziemy do endokrynologa na kontrol po 3 miesiacach, mam nadzieje ze wyniki sie poprawily...

zatem zaciskam tak mocno jak się da, ja też mam w poniedziałek wizytę, idę z moimi kosmicznymi wynikami i boję się strasznie.

*martusia*, jasminum82, trzymam kciuki za wizyty :-)
do__ti, ja biorę leki praktycznie cały dzień, isoptin i magnez 3 razy dziennie, fenoterol 5 razy dziennie (po połówce) i jedną witaminkę. Staram się brać o tej samej porze, ale niestety czasem zapominam. Mam pojemniczek na połowki fenoterolu :)

reklama
To ja już teraz piszę że kciuki za poniedziałek &&&

Ja mam glukoze ;)a w środę wizyta i jakoś stracha dostałam...dużo nawet mysle co do tych pomyłek płci :/ nie chciałabym usłyszeć że dziewczynka jednak no nie wiem no jakos mnie tu wystraszyłyście(niektóre):/

Do góry