reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Pajkaa, a nie wiem czemu mnie nie ma:confused2::sorry: Pewnie napisałam posta, a nie napisałam na priv.....:eek: Poprawię się. Następna wizyta 30.05.

Eeeee, rozczarowana tą wizytą jestem. Niczego się nie dowiedziałam, bo Młody leży plecami do publiki i to w poprzek... Serducha posłuchałam. Wyniki z moczu uznałyśmy jednomyślnie za "całkiem niezłe"... i tyle. A liczyłam, że mi gin chłopca potwierdzi... taki trochę niedowiarek jestem.

reklama
cyniczna dobrze ze Dzidz zdrowy i ciesze sie ze wyniki oki:)to moze idz prywatnie u nas jak prywatnie idziesz to mecza tak dlugo az sie nie ujawni hehe chyba ze 30 min nic nie daje a Dzidzia nieublagalnie spi;)u nas tak bylo Mala spala ale nozki miala ladnie rozlozone wiec z plcia nie bylo problemu:-D

Witam, 26.04 dowiedziałam się, że na 100 % mam jedną córę. Drugie chyba też dziewczynka, ale lekarz nie mógł potwierdzić. Następne usg za dwa miesiące, więc mamy nadzieję się już upewnić. Mąż czeka z niecierpliwością, liczy, że znajdzie się siusiaczek :). A tak ogólnie wszystko ok, dzieci i ja zdrowe.

Witam, 26.04 dowiedziałam się, że na 100 % mam jedną córę. Drugie chyba też dziewczynka, ale lekarz nie mógł potwierdzić. Następne usg za dwa miesiące, więc mamy nadzieję się już upewnić. Mąż czeka z niecierpliwością, liczy, że znajdzie się siusiaczek :). A tak ogólnie wszystko ok, dzieci i ja zdrowe.

to super, najważniejsze że i Ty i dzieci dobrze się mają :)

misia no to super mozesz juz polowe garderoby zaopatrywac:-Dno to trzymamy kciuki za siuraczka a poki co super ze Malenstwa zdrowe odzywaj sie czesciej malo u nas blizniaczych Mamus chetnie posluchamy jak u Ciebie ciaza przebiega i wogole my lubimy ploteczki takze zapraszamy tez na glowne forum wrzesien 2012:*

maju czekamy na info po polowkowym:)

super, ze wsjo ok, ciesze sie, ja mam jutro usg polowkowe i bardzo sie denerwuje, czy plec sie ujawni bo moj lekarz robi tylko przepisowe usg i nastepne na bank dopiero pod koniec ciazy

misia zapraszamy na watek ogolny tez
maja &&&

reklama
Do góry