reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

u nas wizyta kosztuje około 100 zł z usg itd, także podobnie

Dziewczyny strasznie się dziś czuję, mieliśmy przeprowadzkę w pracy i mnie przewiało , gardło mnie strasznie drapie i katar mam okrutny , idę zaraz pod kocyk z szklanicą herbaty z cytryną i miodkiem , muszę się doleczyć , bo czuję się fatalnie

aha , a czy mogę wziąć cerutin?

reklama
u nas wizyta kosztuje około 100 zł z usg itd, także podobnie

Dziewczyny strasznie się dziś czuję, mieliśmy przeprowadzkę w pracy i mnie przewiało , gardło mnie strasznie drapie i katar mam okrutny , idę zaraz pod kocyk z szklanicą herbaty z cytryną i miodkiem , muszę się doleczyć , bo czuję się fatalnie

aha , a czy mogę wziąć cerutin?

Nie jestem pewna co do cerutinu. A co ulotka mowi?

No i dziewczynki jestem po wizycie. Muszę przyznać, że nie pamiętam kiedy ostatnio tak się stresowałam ale jak się okazało zupełnie nie potrzebnie. Po pierwsze Pani doktor okazała się świetną babką - uśmiechnięta, miła, wszystko mi tłumaczyła, ale widać też było, że kobieta ma doświadczenie i w bardzo subtelny sposób przekazała mi, że to wczesna ciąża i wszystko się może zdarzyć. W każdym bądź razie na USG było widać pęcherzyk, więc ciąża potwierdzona. Jak na razie wszystko przebiega prawidłowo. Mam zażywać Folik. Zrobić wszystkie badania. Dbać o siebie i jak się da trochę utyć bo ja straszna drobinka jestem. Mam już założoną kartę ciąży, termin porodu wg OM 14.09, a następna wizyta 9 lutego:)

Pajka ja za wizytę z USG dałam 130 zł.

Ja też ostatnio zapłaciłam 100 zł za wizytę z usg, jak będzie cytologia to pewnie będzie ze 130, więc widzę, że to normalne ceny
Demetrios, gratulacje:-) Na fajną panią doktor trafiłaś, super!

To ja widze, ze w ciąży oplaca sie mieszkac w dziurze....... ;-) u nas jest taka zasada, ze jak sie chodzi do gina w ciazy, to placi sie 60zł, a poza tym okresem, po jakies tabletki czy normalnie na kontrole, to 80zł.

oczywiscie w srodku ma najnowszy sprzet, usg na kazdej wizycie. Ja jestem zadowolona.

Jest tylko jeden minus... Gosc przyjmuje 2 dni w tygodniu, nie trzeba sie umawiac, tylko przychodzi sie w danych godzinach i wchodzi wg ustawionej kolejki. No i dochidzi do czegos takiego, ze jak ma otwarte od 17, to trzeba juz czekac od 15, a czasami i bylo od 14 - oczywiscie jesli sie chce byc jedną z pierwszych pacjentek. Bo mozna przyjsc pozniej, ale jak sie policzy kazda kobitke po 30 min, to mozna i sobie czekac do 22 albo dłuzej...

Lotka81 ja mam identyczną sytuację z moim gastrologiem!! Ludzie z całej Polski zjeżdżają się już od rana na wizyty zaczynające się od 14. Prawdziwa męczarnia, ale jest tak dobry, że warto :-)
A moja ginekolog też przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu, ale przynajmniej zawsze kiedy chcesz, to się dostaniesz:-p

właśnie przeglądałam sobie lipcóweczki 2012 :) ale ten czas leci, już za moment nasze dzidzie będą widoczne tzn. rączki itp. :) i poznamy płeć :) nie mogę się doczekać

reklama
Czesc Dziewczynki:)

A ja po pierwszej wizycie u gina.
Zmieniłam lekarza i świetnie trafiłam.Koleś rzeczowy,dokładny i wszystko super.
A wizyta bardzo pozytywna. O wszystko mnie wypytał. Pokazał kropeczkę dobrze umieszczoną w macicy.Pecherzyk malutki ale jest i wszystko w około w porządku. Na razie dobrze wygląda. Dostałam profilaktyczną dawkę dupka.No i czekamy i zaciskamy kciuki,żeby było dobrze.
Czuje się dobrze zaopiekowana:)no i gin powiedział,że poprzednie poronienia były zupełnie rózne wiec jest mała szansa na powtórkę:):)
Jednym słowem dobrze nam wróży:):)
Na razie żadnych badan ie zlecał, bo mam sporo porobionych po poprzednim poronieniu i stwierdził,że nie ma sensu się na razie forsować bo wszystkie wyniki sa b.dobre:):)
Tak więc dziewczynki dziękuje za trzymanie kciuków, bo się przydały i jestem zadowolona.

Do góry