K
karol_in-a
Gość
matik- piękna ta kropeczka- ciekawe kiedy moja taka będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mozesz mozesz hahahaWitam się na wrześnióweczkach. Kolejny teścik potwierdający mojego skarbeczka
Zobacz załącznik 424489Zobacz załącznik 424490, myślę , że legalnie mogę tu zawitać
OK, byłam u gin i wszystko jest w porządku. Dzidź ma około 5,3mm (różnie mierzone, różnie wychodziło, ale taka jest średnia arytmetyczna hahahaha), ładnie było widać serduszko i ciałko żółte Termin wychodzi na 29.08, ale zostanę na wrześniówkach... bo tak hahaha
Zalecenia: luteina 2x2, kwas foliowy;-):-) Karta ciąży jest i torba prezentowa też haha;-)
Jak zmniejszę scan, to wstawię zdjęcie....
Pok i Alebur witajcie. Życzę Wam spokojnych ciążowych miesięcy.
Cyniczna gratuluję pomyślniej wizyty u ginka. No i czekam na fotki
Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę i strasznie się niecierpliwię. Oby te 8 godzin w pracy minęło szybciutko i Pani doktor miała dla mnie dobre wieści