reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Macie jakieś dolegliwości ciążowe ? Mnie chyba powoli dopadają. Identycznie jak w poprzedniej ciąży. Jest mi ciągle zimno i czuję się jakbym miała mieć gorączkę. Dziś cały dzień sprzątałam bawiłam się z dziećmi bo brata dwie córki przyjechały na nockę a teraz leżę pod kocem i słabo się czuje. Zaczyna się 🥴
Mi też jest ciągle zimno od kilku dni, ale jakoś nie przypisywałam tego ciąży 😅 A tak poza tym to nic czasem mnie coś w brzuchu pociągnie/zakluje 🙈

reklama
Hej i ja się dołącze. Obserwuję was od początku bo testowałam pozytywnie 28.12 a okres powinnam dostać dopiero przedwczoraj. Jedna z Was ma malucha z 11.2019 to jak mój najmłodszy. Najstarszy w tym roku 12 🙈 mam za sobą jedno poronienie w lipcu w 11 tyg przestało bić seduszko 🥲. Potrzebuje chyba z kimś dzielić smutki i radości w tym stanie teraz.

Macie jakieś dolegliwości ciążowe ? Mnie chyba powoli dopadają. Identycznie jak w poprzedniej ciąży. Jest mi ciągle zimno i czuję się jakbym miała mieć gorączkę. Dziś cały dzień sprzątałam bawiłam się z dziećmi bo brata dwie córki przyjechały na nockę a teraz leżę pod kocem i słabo się czuje. Zaczyna się 🥴
Ja raczej typowych objawów nie mam. Co oczywiście sprawia, że czuję się mega zaniepokojona. 🫣
Może czuję trochę większe zmęczenie niż zwykle, zasypiam w ciągu dnia, co mi się zwykle nie zdarza. No i dziś od rana mam jakąś dziwną zgagę, której do tej pory też nigdy nie miałam.

Hej i ja się dołącze. Obserwuję was od początku bo testowałam pozytywnie 28.12 a okres powinnam dostać dopiero przedwczoraj. Jedna z Was ma malucha z 11.2019 to jak mój najmłodszy. Najstarszy w tym roku 12 🙈 mam za sobą jedno poronienie w lipcu w 11 tyg przestało bić seduszko 🥲. Potrzebuje chyba z kimś dzielić smutki i radości w tym stanie teraz.
Cześć, rozgość się :)

U mnie w poprzedniej ciąży takie konkretne objawy przyszły koło 7 tyg, teraz dopiero 4+4, więc jeszcze chwila

U mnie w poprzedniej ciąży takie konkretne objawy przyszły koło 7 tyg, teraz dopiero 4+4, więc jeszcze chwila
To chyba idziemy podobnie ja 4+5.
W straconej ciąży spałam non stop, bolesne piersi i ciągle było mi niedobrze do takiego stopnia że jedzenie straciło sens bo smakowało tak samo okropnie.
Teraz jestem zmęczona, bolą piersi i czasem zakręci mi się w głowie plus lekkie nudności. Poprzednie ciąże w miarę mnie oszczędzały. Zobaczymy jak teraz będzie

To chyba idziemy podobnie ja 4+5.
W straconej ciąży spałam non stop, bolesne piersi i ciągle było mi niedobrze do takiego stopnia że jedzenie straciło sens bo smakowało tak samo okropnie.
Teraz jestem zmęczona, bolą piersi i czasem zakręci mi się w głowie plus lekkie nudności. Poprzednie ciąże w miarę mnie oszczędzały. Zobaczymy jak teraz będzie
Mnie poprzednia totalnie nie oszczędziła, ale dopiero po 8 tyg 😂 Wymiotowałam po 5-7 razy dziennie i tak do 20 tyg, a w 17 jeszcze covid się przyplątał 😵‍💫

heja zapraszamy 😊 Tak to ja. Mam córkę z 12.11. 2019. Na porodówkę jechałam 11.11 o 19 a urodziłam o 4:45

reklama
Ja raczej typowych objawów nie mam. Co oczywiście sprawia, że czuję się mega zaniepokojona. 🫣
Może czuję trochę większe zmęczenie niż zwykle, zasypiam w ciągu dnia, co mi się zwykle nie zdarza. No i dziś od rana mam jakąś dziwną zgagę, której do tej pory też nigdy nie miałam.
ojejku w poprzedniej ciąży też miałam zgagę nieustanną coś okropnego 🥴

Do góry