reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Mnie spodnie cisną 🙈 i jak porównałam zdjęcia z poprzedniej ciąży to taki brzuch jak teraz 4+2 miałam w 6+6. Mam wrażenie że zanim dotrwam do wizyty u lekarza to odkryją mnie w pracy 🤦
Do tego odrzuciło mnie od sałatki, też mi zimno i jestem senna.

Mnie spodnie cisną 🙈 i jak porównałam zdjęcia z poprzedniej ciąży to taki brzuch jak teraz 4+2 miałam w 6+6. Mam wrażenie że zanim dotrwam do wizyty u lekarza to odkryją mnie w pracy 🤦
Do tego odrzuciło mnie od sałatki, też mi zimno i jestem senna.
A to akurat ciekawe bo słyszałam że w kolejnych ciążach szybciej widać brzuszek 🤔 ciekawe jak będzie u mnie 🙈

Mi tez jest zimno od 2 dni, maz mowi ze cieplo w domu a ja spie w skarpetach i meeega marzne ale tez wydawalo mi sie ze to nie ciazowy objaw…

Mi tez jest zimno od 2 dni, maz mowi ze cieplo w domu a ja spie w skarpetach i meeega marzne ale tez wydawalo mi sie ze to nie ciazowy objaw…
Ja mam porównanie bo w poprzedniej ciąży miałam tak samo. Wszystkim gorąco a ja leżę pod grubym kocem i w szlafroku

U mnie objawy to zgaga, ból podbrzusza. Mocno czuję rozciąganie, może to dzięki ukrwieniu macicy, bo przez ostatnie 3 miesiące chodziłam na akupunkturę. Mam zamiar kontynuować w ciąży, to naprawdę działa.
Wczoraj powtarzałam betę i mam na razie niskie wartości, ale dobry przyrost, z 19 na 63 w dwa dni, progesteron 48 😆 dzisiaj dopiero 3+3.

I ja w końcu do Was dołączę 😊 na razie trzymałam się z daleka ze strachu, bo to ciąża z IVF po trzech latach starań.

Moje bety:
6dpt 34.3
9dpt 131.4
12dpt 435.2
14dpt 1024.

Myślicie, że już nie ma co badać dalej?

Dziś 4+6 i zaczynam czuć jakieś kłucie/rozpieranie.

U mnie objawy to zgaga, ból podbrzusza. Mocno czuję rozciąganie, może to dzięki ukrwieniu macicy, bo przez ostatnie 3 miesiące chodziłam na akupunkturę. Mam zamiar kontynuować w ciąży, to naprawdę działa.
Wczoraj powtarzałam betę i mam na razie niskie wartości, ale dobry przyrost, z 19 na 63 w dwa dni, progesteron 48 😆 dzisiaj dopiero 3+3.
Ja byłam na aku dwa razy przed transferem. Można kontynuować w ciąży? 🙂

reklama
I ja w końcu do Was dołączę 😊 na razie trzymałam się z daleka ze strachu, bo to ciąża z IVF po trzech latach starań.

Moje bety:
6dpt 34.3
9dpt 131.4
12dpt 435.2
14dpt 1024.

Myślicie, że już nie ma co badać dalej?

Dziś 4+6 i zaczynam czuć jakieś kłucie/rozpieranie.
Super, że się udało nareszcie 🥹 U mnie ostatni wynik z wczoraj 1234 i już nie badam może jak będę robić morfologię i tsh przed samą wizytą to zrobię z progesteronem z ciekawości dziś 4+5 :) Kiedy wizyta?

Ostatnia edycja:
Do góry