reklama
Z usg płaciłam 400-550 zł za wizytę dlatego teraz będę czekać na a) wyniki bety b) termin z pakietuA ile u Was wizyty u gin prywatnie ? U nas w mieście 380 ale to jeden z najdroższych i mimo to ma bardzo dużo pacjentek
IlaDusia
Fanka BB :)
NFZ refunduje badania ale te zlecone przez lekarza który przyjmuje na nfzTo NFZ nic nie refunduje z badań?
NattNatt
Trzymam mocno kciukiHejo, mam nadzieję do Was dołączyć ale trochę jeszcze poczekam na wizytę u lekarza
Jeenny
podstawowe refunduje. A toxo, cytomegalie i takie bardziej ciążowe to chyba tylko ginekolog może wypisać skierowanie. Bo rodzinny raczej nie, chociaż ja kiedyś dostałamTo NFZ nic nie refunduje z badań?
montebello
Aktywna w BB
Cześć @Klemensa ! Widziałam Twoje dwie kreski na wątku staraczkowym, trzymam kciukiHejo, mam nadzieję do Was dołączyć ale trochę jeszcze poczekam na wizytę u lekarza
Artemida90
Dziewczyny ból miesiączkowy - miewacie? Bo mi od razu się załącza myśl że to biochemiczna i zaraz okres będzie
IlaDusia
mnie tak pobolewa czasami ale nie przejmuje się tym. Byłabym jeśliby bolało jakoś mocnoDziewczyny ból miesiączkowy - miewacie? Bo mi od razu się załącza myśl że to biochemiczna i zaraz okres będzie
reklama
Kropeczka2630
Zaciekawiona BB
W czasie spodziewanej miesiączki, zaraz po tym jak zrobiłam pierwszą betę, miałam takie uczucie przez 2 dni. Potem przeszło, a teraz (8+1), od jakichś pary dni, odczuwam czasem lekkie napinanie.Dziewczyny ból miesiączkowy - miewacie? Bo mi od razu się załącza myśl że to biochemiczna i zaraz okres będzie