reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Hej! Co prawda termin wg kalkulatora wychodzi mi na 29 sierpień, jednak to już praktycznie wrzesień, więc chętnie dołącze🙂
Beta z 18.12 - 95.6
Beta z 21.12- 298 przyrost 124% więc w normie.
Kilka słów o mnie
W styczniu kończę 34 lata, mieszkam w UK to moja pierwsza ciąża po 3 latach starań uzyskana dzięki ivf, jeszcze do końca to do mnie nie dociera, że wkońcu się udało🫣
5 stycznia idę na pierwsze USG, nie ukrywam że już przebieram nogami żeby dowiedzieć się czy wszystko jest ok.
Hej 😊 Kojarzę Cię z poprzednich miesięcy chyba na wrześniowych byłam zapisana ale się nie udało a potem tylko sobie podczytywalam i obie jesteśmy teraz na wrześniówkach ☺️

reklama
Hej! Co prawda termin wg kalkulatora wychodzi mi na 29 sierpień, jednak to już praktycznie wrzesień, więc chętnie dołącze🙂
Beta z 18.12 - 95.6
Beta z 21.12- 298 przyrost 124% więc w normie.
Kilka słów o mnie
W styczniu kończę 34 lata, mieszkam w UK to moja pierwsza ciąża po 3 latach starań uzyskana dzięki ivf, jeszcze do końca to do mnie nie dociera, że wkońcu się udało🫣
5 stycznia idę na pierwsze USG, nie ukrywam że już przebieram nogami żeby dowiedzieć się czy wszystko jest ok.
Jak miło widzieć znajomy profil - byłyśmy przez chwilę razem na kreskach. Bardzo wam kibicowałam ❤️

Ja w sumie nie dodałam nic o sobie, to tak mam 24 lata jest to moja druga ciąża z pierwszej mam synka 2,5 roku w obie udało się zajść na stymulacji i heparynie :) A termin jak wszystko będzie dobrze chyba będzie mi wypadał jakoś tak na 9/10 wrzesień patrząc na to, że dziś jest 14 dzień po zastrzyku

reklama
Hey dziewczyny, jestem tutaj nowa. Termin z aplikacji 09 września , test robiony 26 pozytywny pre test, dzis tez pozytywny , martwi mnie tylko ze te testy sa blade i prawie nie ciemnieje kreska . Nie mam jak iść na krew. Objawów nie mam, nic mnie nie boli, nie kłuje, piersi ok, jedynie co to częściej sikałam . Jak myślicie?

Załączniki

• IMG_7149.jpeg
    IMG_7149.jpeg
    651,7 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_7110.jpeg
    IMG_7110.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 45
Do góry