reklama
Kotciara
Moderator
Kolor kresek nie służy do badania przyrostu bety - przekonałam się o tym na własnej skórze z moimi pinkami od czwartku codziennie robię test, a kreska niezbyt ciemnieje (ba! Nawet jednego dnia była jaśniejsza ) za to beta rośnieHey dziewczyny, jestem tutaj nowa. Termin z aplikacji 09 września , test robiony 26 pozytywny pre test, dzis tez pozytywny , martwi mnie tylko ze te testy sa blade i prawie nie ciemnieje kreska . Nie mam jak iść na krew. Objawów nie mam, nic mnie nie boli, nie kłuje, piersi ok, jedynie co to częściej sikałam . Jak myślicie?
Jakie masz objawy ?Kolor kresek nie służy do badania przyrostu bety - przekonałam się o tym na własnej skórze z moimi pinkami od czwartku codziennie robię test, a kreska niezbyt ciemnieje (ba! Nawet jednego dnia była jaśniejsza ) za to beta rośnie
Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Cześć Wam. Dzisiaj zobaczyłam swoje upragnione II kreski. Czy, któraś z Was też odczuwa/odczuwała w poprzednich ciążach ból z prawej/lewej strony podbrzusza z ciągnięciem do pachwiny? Panikuje, wiem
IlaDusia
ja tak czułam ale raczej po środku niż w konkretnym kierunku ale wiele dziewczyn też odczuwało ból czy dyskomfort po lewej lub prawej stronieCześć Wam. Dzisiaj zobaczyłam swoje upragnione II kreski. Czy, któraś z Was też odczuwa/odczuwała w poprzednich ciążach ból z prawej/lewej strony podbrzusza z ciągnięciem do pachwiny? Panikuje, wiem
Kotciara
Moderator
Brak okresuJakie masz objawy ?
montebello
Zaciekawiona BB
Ja mam podobne uczucie, raz po raz coś mnie zakłuje po lewej stronie, mniej więcej tam gdzie jajnikCześć Wam. Dzisiaj zobaczyłam swoje upragnione II kreski. Czy, któraś z Was też odczuwa/odczuwała w poprzednich ciążach ból z prawej/lewej strony podbrzusza z ciągnięciem do pachwiny? Panikuje, wiem
montebello
Zaciekawiona BB
To jedziemy na tym samym wózku, bo u mnie w domu łobuz prawie w takim samym wiekuCześć! Termin z OM wychodzi mi na 2 września, ale wydaje mi się że ciąża może być młodsza pierwszy test robiłam w drugi dzień świąt i powitały mnie dwie grube krechy, ku mojemu zdziwieniu
W piątek beta 266, a dziś już 650 więcej nie badam już przyrostów, czekam na wizytę którą umówiłam na 10 stycznia.
Na stanie 10 miesięczny syn - wulkan energii. Na szczęście póki co nie mam żadnych ciążowych objawów, ponieważ młody nie ma litości
Kotciara
Moderator
O! Będziemy się wspieraćTo jedziemy na tym samym wózku, bo u mnie w domu łobuz prawie w takim samym wieku
reklama
Xxxladyhxxx
U mnie to uczucie jest cały czas, gdzieś od prawie 2 tygodni. Po prawej stronie i ciągnie do pachwiny. Ból to za dużo powiedziane. Typowo taki dyskomfortJa mam podobne uczucie, raz po raz coś mnie zakłuje po lewej stronie, mniej więcej tam gdzie jajnik
Podziel się: