Brak okresu mnie w poprzednich ciążach piersi bolały, mdliło od razu, brzuch pobolewał
reklama
igunia93
Zaciekawiona BB
Moja ma 5 lat kiedy mówicie o tym że będą mieli rodzeństwo?To może i ja napiszę coś więcej o sobie. Mam 33 lata i to moja druga ciąża - jestem mamą 5 letniej Aurelki Pochodzę z woj.mazowieckiego
Mój 3.5 latek już wczoraj coś gadał bo pod słyszał rozmowę z mężem Oficjalnie na pewno nie wcześniej niż po wizycie. Mam 21 stycznia :-)Moja ma 5 lat kiedy mówicie o tym że będą mieli rodzeństwo?
IlaDusia
Fanka BB :)
Rodzina już cała najbliższa wie znajomym powiem po wizycie serduszkowej a córce to dopiero gdzieś około 12 tygodniaMoja ma 5 lat kiedy mówicie o tym że będą mieli rodzeństwo?
IlaDusia
moja też słyszała o ciąży jak mówiliśmy w święta ale jeszcze nie kuma o co chodzi i pytała się babci czy jest w ciążyMój 3.5 latek już wczoraj coś gadał bo pod słyszał rozmowę z mężem Oficjalnie na pewno nie wcześniej niż po wizycie. Mam 21 stycznia :-)
U mnie to też pierwsza ciąża i na razie nie za wielu mam "zwykłych" objawów. Odrzuciło mnie od słodkiego. Jedyny inny objaw jaki ja zaobserwowałam to regularnie, co 3 godziny jestem głodna.
reklama
Xxxladyhxxx
A u mnie ostatni okres był 06.12. Dzisiaj pierwszy raz zbadałam bete-195. Jest git?
Podziel się: