reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Też tak czekałam i stwierdziłam, że sama się za to wezmę 😜 chociaż zdaję sobie sprawę że jest bardzo wcześnie i dopiero po pierwszych wizytach będziemy wiedziały na czym stoimy 😉
faktycznie bardzo wcześnie ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i już oglądam wózki leżaczki itp. najchętniej już bym zaczęła robić listę potrzebnych rzeczy ale się hamuje 🙈

Ja również na 01.09z 23.12 beta wyniosła 78,5 a w piątek 491,2. Mam nadzieję, że w piątek już zobaczę coś na usg :-)
już w piątek ? Nie za wcześnie ? Ja czekam po nowym roku będę dzwonić a że czeka się na termin coś około tygodnia to wizyta będzie pewnie za jakieś 1,5 tyg i może wtedy lekarz coś zauważy albo i nie. Przy pierwszej ciąży też dość szybko poszłam do gina ale nawet karty nie założył kazał czekać

już w piątek ? Nie za wcześnie ? Ja czekam po nowym roku będę dzwonić a że czeka się na termin coś około tygodnia to wizyta będzie pewnie za jakieś 1,5 tyg i może wtedy lekarz coś zauważy albo i nie. Przy pierwszej ciąży też dość szybko poszłam do gina ale nawet karty nie założył kazał czekać
Ja ostatnio miałam puste jajo i wolę iść ciut wcześniej

reklama
Do góry