reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

J
Tak, ja mam takie. A raczej miewałam, jakby szybko noga ruszał albo właśnie się otrzepywal 😂 Śmiałam się, że jak dzięcioł się dobija wtedy.

Mi dziś odeszły wody, pojechałam do szpitala I położyli mnie na patologię do rana. Czekam aż skurcze się nieco rozkręcą i będę miała cesarkę:)
Jakieś wskazania do cesarki ? 😁

reklama
Mi dzisiaj stuka 38+0, poważnie się zrobiło:) jak wierzyć temu co mówią inne wątki to cierpię na bezsenność od kilku nocy, dziecko rusza się więcej, rozwarcie mam, jelita więcej pracują. Chociaż dalej podtrzymuję że urodzę w 43 tyg😂

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośnie ruchów dziecka . Macie czasami takie ruchy dziecka jakby się trzeslo ?🙈 Ogólnie są normalne ruchy wypychanie itd ale czasami tak jakby drżenie małego albo coś takiego lub trzepanie mokrego psa trwajace kilka sekund 🙈
Też mam takie śmieszne trzepotania, ale głównie gdy leżę na boku i ewidentnie mu nie pasuje, że trochę miejsca mu zabieram 🤣

A jak wasze ktg ? Miałyście robione? Ja dostałam wczoraj od lekarza Dopegyt na cisnienie,bo od tygodnia mi się podwyższyło na wartości około 133/90 i już wdrożyła lek ale póki co 1x2 dziennie. Na ktg mlldy dokazywal i skakało od 110 do 180 tetno,w czwartek mam powtórkę, jeśli cianienie wzrośnie to chce mnie wysłać szybciej na indukcje. Dzisiaj 37+5, mlody już 3300 chlopa 💪

Do góry