reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

U mnie właśnie ewidentnie opadł brzuch, sprawdzam odciskając pępek na lustrze🤪
skurcze przepowiadające też się pojawiają prawie co chwilę. Nawet dzisiaj miałam sen na jawie jak starego szturchałam żeby mierzył bo były 30 sekundowe co 3 minuty
Jakieś odrodzenie przeżywam, choć wcześniej źle nie było. Pan człowiek jest łaskawy. No i u nas będzie SN, także ja się nawet nastawiam na 42tc z rozwiązaniem znając moje szczęście w życiu

reklama
Hej dziewczyny tez chętnie z Wami popisze, już pisałam na tym forum na początku ciąży ale przy trójce dzieci nie miałam czasu żeby odzywać się za często dlatego nie jestem w prywatnym. Mam ciąże na heparynę i acardzie bo mam za sobą dwa poronienia ale wszystko odpukać jest dobrze ♥️ termin według miesiączki mam na 02 a usg 10 września. Będę mieć cesarkę jeszcze nie znam daty lekarz chce na ostatniej wizycie sprawdzić wagę młodego i zdecyduje. Mam trójkę dzieci (2014,2016,2022)☺️Pozdrawiam Karolina

Witam wszystkie kobietki! Ja mam cc planowane na 9 września ale chyba wolałabym żeby moja Katarzyna była wcześniej bo szczerze mam już troszkę dość :( jeszcze dziś zauważyłam pierwsze tygrysie paski (rozstępy) jest to moja pierwsza tak daleko ciąża więc wszystko jest dla mnie nowe - to jest już 34 tc ! Ogólnie źle się czuję ale myślę, że związane jest to z moim obecnym wyglądem, źle się czuję we własnej skórze, jakoś nie umiem się cieszyć patrząc na siebie w lustrze :( przytyłam już 12 kg dla Mnie to naprawdę dużo bo mierze jedynie 158 cm eh wiem powinnam się cieszyć ale jakoś mi źle :(

Witam wszystkie kobietki! Ja mam cc planowane na 9 września ale chyba wolałabym żeby moja Katarzyna była wcześniej bo szczerze mam już troszkę dość :( jeszcze dziś zauważyłam pierwsze tygrysie paski (rozstępy) jest to moja pierwsza tak daleko ciąża więc wszystko jest dla mnie nowe - to jest już 34 tc ! Ogólnie źle się czuję ale myślę, że związane jest to z moim obecnym wyglądem, źle się czuję we własnej skórze, jakoś nie umiem się cieszyć patrząc na siebie w lustrze :( przytyłam już 12 kg dla Mnie to naprawdę dużo bo mierze jedynie 158 cm eh wiem powinnam się cieszyć ale jakoś mi źle :(
ja w tym tygodniu też zyskałam pierwsze rozstępy na brzuchu. Te na udach mi nie przeszkadzały. I tylko po jednej stronie akurat tam gdzie mnie zaczęło rwać w mięśniu… i akurat dzień po wizycie u fizjo hmm
Kseniaka ja ci polecam się wybrać na tasmowanie brzucha, może pomóc na opadnięty brzuch i nie będą się może robić paseczki

Hej dziewczyny tez chętnie z Wami popisze, już pisałam na tym forum na początku ciąży ale przy trójce dzieci nie miałam czasu żeby odzywać się za często dlatego nie jestem w prywatnym. Mam ciąże na heparynę i acardzie bo mam za sobą dwa poronienia ale wszystko odpukać jest dobrze ♥️ termin według miesiączki mam na 02 a usg 10 września. Będę mieć cesarkę jeszcze nie znam daty lekarz chce na ostatniej wizycie sprawdzić wagę młodego i zdecyduje. Mam trójkę dzieci (2014,2016,2022)☺️Pozdrawiam Karolina
I wszystkie daty patrzyste😍

Nic nie nie martw, ja też nie czuje się zbyt atrakcyjnie 😅 nie daje sobie zdjęć robić nawet amatorskich, a planowałam iść na sesję ciążowa, mimo,że przytyłam 4 kg do tej pory, to nie czuję się dobrze, ale w ostatnim czasie jakoś i tak glowa mi odpuściła i wyluzowałam. Na brzuchu niestety też rozstępy się pojawiły,ale jakoś się tym nie przejmuje. Daj też swojej głowie wyluzować. Są kobiety które tyją po 30 kg w ciazy,tym się pocieszalam 🤣

Prawdziwa mama fighterka 🥰💪
Podziwiam, planowałam starać się w krótkim czasie o drugie bobo,bo już mam 33 lata i w sumie nie ma na co czekać, ale póki co jestem tak ta ciaza wykończona,że chyba zmienię zdanie 😅
Wiecznie coś😅

Prawdziwa mama fighterka 🥰💪
Podziwiam, planowałam starać się w krótkim czasie o drugie bobo,bo już mam 33 lata i w sumie nie ma na co czekać, ale póki co jestem tak ta ciaza wykończona,że chyba zmienię zdanie 😅
Wiecznie coś😅
pewnie zmienisz zdanie jeszcze kilka razy. Ja to już w tej ciąży (moja pierwsza) zredukowałam liczbę 5 do 3 ciąż max także wiesz🤣
A stary to już w ogóle najpierw zgodnie oboje ze 3 lata odczekamy a teraz mi opowiada, żebym się dowiedziała już u gina jak się zabezpieczyć bo on nie wie czy się opamięta😂

Ja po wizycie jestem i tak jak przeczuwałam szyjka miękka, rozwarcie 1 palec. Dziś to już ewidentnie takie składające w pół kucia w szyjce. Pamiętam je z czasów jak obserwowałam się przy staraniach. Ciało wie co robi, na razie jest fizjologicznie, więc muszę się postarać być dobrej myśli.

reklama
Nic nie nie martw, ja też nie czuje się zbyt atrakcyjnie 😅 nie daje sobie zdjęć robić nawet amatorskich, a planowałam iść na sesję ciążowa, mimo,że przytyłam 4 kg do tej pory, to nie czuję się dobrze, ale w ostatnim czasie jakoś i tak glowa mi odpuściła i wyluzowałam. Na brzuchu niestety też rozstępy się pojawiły,ale jakoś się tym nie przejmuje. Daj też swojej głowie wyluzować. Są kobiety które tyją po 30 kg w ciazy,tym się pocieszalam 🤣
Zazdroszczę podejścia ! 😍

Do góry