Dziewczyny, jak myślicie, lekarz na NFZ może mi odmówić L4 ciążowego? Coraz gorzej się czuję a w dodatku mam taką pracę, która niezbyt jest teraz dla mnie odpowiednia i sama kierowniczka zasugerowała, żebym przeszła na zwolnienie jeśli mam możliwość
reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
No jahaI kwas foliowy i omega 3.
aurii_orelii
Dziewczyny wspominały w innych wątkach, że ten z Yango nie jest odpowiedni w ciąży. Mi lekarz mówił, że najlepszy Aspargin bo jest razem z potasem i lepiej się przyswaja. A, że jest najtańszy to go nie reklamują a ludzie się łapią na te forte coś tam. Odkąd biorę nie boli mnie w ogóle brzuch. Ale przełknąć jedną tabse to dla mnie katorgaA co do magnezu - mam ten dzieciorobny ale jest podobno duża dawka. Biorę jedna na dzień zamiast 3. Ale może macie jakiś super magnez, taki sprawdzony, idealny na nasz stan?
aurii_orelii
Nie powinien odmówić L4 ale nie zawsze wystawią tak szybko ciążowe. Jeden wystawi od pęcherzyka ciążowego, jeden od serduszka a iny od pozytywnego testu jeśli wywiad był obciążonyDziewczyny, jak myślicie, lekarz na NFZ może mi odmówić L4 ciążowego? Coraz gorzej się czuję a w dodatku mam taką pracę, która niezbyt jest teraz dla mnie odpowiednia i sama kierowniczka zasugerowała, żebym przeszła na zwolnienie jeśli mam możliwość
aurii_orelii
I jak sytuacja? Wszystko ok?Mnie z 40 minut temu dopadły bóle - skurcze jakbym miała dostać miesiączki. Na razie nie plamię ani nie krwawię ale ból jest tragiczny. Jeśli coś się pogorszy to IP.
aurii_orelii
Dziewczyny, które biorą acard. Czy lekarze mówili Wam do kiedy ten acard trzeba brać?.przez całą ciążę czy się go odstawia dużo wcześniej? Jestem ciekawa
wrześniowamama
Początkująca w BB
I jak sytuacja? Kurcze pamiętam że w poprzedniej ciąży pojawiał mi się czasem taki silny ból jak na miesiączkę i przy tym ból pleców, spanikowana pojechałam wówczas do lekarza, a on mówił że to normalne i faktycznie nic złego się nie działo. Trzymama kciuki aby i u Ciebie tak byłoPocę się z bólu, jest mega mega silny. Wzięłam nospe i zobaczymy. Jeszcze nie miałam takiego bólu w ciąży… do tego jak wstałam po tabletkę to czułam takie uczucie ciężkości w podbrzuszu i to potęgowało ból. Zobaczę jak zadziała nospa ale naprawdę jest ciężko…
Marwis26
Wyszły enterokokiA co wyszło w posiewie?
majmaj
Do końca ciąży i w połogu też.Dziewczyny, które biorą acard. Czy lekarze mówili Wam do kiedy ten acard trzeba brać?.przez całą ciążę czy się go odstawia dużo wcześniej? Jestem ciekawa
Razem z heparyną
reklama
majmaj
Mam nadzieję, że po nospie zasnęłaś i już ok.Pocę się z bólu, jest mega mega silny. Wzięłam nospe i zobaczymy. Jeszcze nie miałam takiego bólu w ciąży… do tego jak wstałam po tabletkę to czułam takie uczucie ciężkości w podbrzuszu i to potęgowało ból. Zobaczę jak zadziała nospa ale naprawdę jest ciężko…
@Żonkaa jak się czujesz?
Podziel się: