reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Ja nie mdleje, ale syczę jak mi wejdzie w zrosty. A mam ich sporo. Jedna pinda skomentowała to raz, że „za bardzo przeżywam”. No jak weszłaś w zrost to co się dziwisz!Właściwie nie wiem, co było powodem. Nie boję się pobierania krwi, już nie... Jednak ta zabawa nie może za długo trwać. A babka zabierała się do mojej żyły jak pies do jeża. I odleciałam... Kiedyś też zrobiło mi się słabo podczas pobierania, ale to było lato, upał, a w pomieszczeniu brak klimy.
aurii_orelii
Fanka BB :)
Napisane skierowanie , ale czy na bezpłatne? Spełniasz któryś z warunków?Mądre głowy, pomocy!
Teraz się zorientowałam, że dostałam skierowanie na prenatalne. Rozumiem, że to skierowanie upoważnia mnie do darmowego USG I PAPPY?
Mademoiselle_Nika
Moderator
Oho, mamy nowy objaw ciążowy. Parcie na pęcherz. Tak to naprawdę nic mi nie jest ale czego wymagać 5+0
Ina85
Współczuję zrostów... Też mam i do tego słabo widoczne żyły. Niestety niektórzy ludzie pozbawieni są empatii Nie mogę tego powiedzieć na szczęście o kobiecie, która dzisiaj mi pobierała, bo była bardzo delikatna i dobrze się mną zaopiekowała.Ja nie mdleje, ale syczę jak mi wejdzie w zrosty. A mam ich sporo. Jedna pinda skomentowała to raz, że „za bardzo przeżywam”. No jak weszłaś w zrost to co się dziwisz!
anntryb
Gratki jeju już prenatalne, ale ten czas leciJestem po wizycie! Maluch rozwija się książkowo, serduszko pięknie nam bije, mam pod koniec przyszłego tygodnia dzwonić umówić się na prenatalne.
Żonkaa
Napisane skierowanie , ale czy na bezpłatne? Spełniasz któryś z warunków?
No w zasadzie to nie wiem czy lekarz na NFZ coś dopatrzył, bo nic nie mówił. I teraz nie wiem, czy to na darmowe czy po prostu
Mademoiselle_Nika
Moderator
A to te panie, które były aniołami to mam w specjalnym miejscu w serduszku a zwłaszcza Panią z ALALBU w którym robiłam pierwsza betę. Kobieta mnie przytulała póki się nie uspokoiłam, bo jej tam płakałamWspółczuję zrostów... Też mam i do tego słabo widoczne żyły. Niestety niektórzy ludzie pozbawieni są empatii Nie mogę tego powiedzieć na szczęście o kobiecie, która dzisiaj mi pobierała, bo była bardzo delikatna i dobrze się mną zaopiekowała.
Mademoiselle_Nika
Moderator
Sprawdź sobie warunki refundacji. Ewentualnie to taki standardowy papier żeby wiedzieli jakie badanie zrobić.No w zasadzie to nie wiem czy lekarz na NFZ coś dopatrzył, bo nic nie mówił. I teraz nie wiem, czy to na darmowe czy po prostu
reklama
Zazuzi
Ja to mam od samego początku. Ostatnio coraz bardziej to parcie odczuwam niestetyOho, mamy nowy objaw ciążowy. Parcie na pęcherz. Tak to naprawdę nic mi nie jest ale czego wymagać 5+0
Podziel się: