Mademoiselle_Nika
Moderator
Tego typu sentencje mi się pojawiają na wszelkich platformach społecznościowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja mam Clexane. A chciałabyś o coś zapytać?Któraś z dziewczyn przyjmuje heparynę?
Któraś z dziewczyn przyjmuje heparynę?
Tak, ja mam Clexane. A chciałabyś o coś zapytać?
Macie jakiś patent jak robić żeby nie robiły się siniaki? Jestem ledwo po dwóch a już mam siniaki… przykładać zimne po zastrzyku?Ja również
I Ja clexanKtóraś z dziewczyn przyjmuje heparynę?
Mi goją się siniaki po pierwszych zastrzykach, więc akurat u mnie to była kwestia wprawy. Trzy palce od pępka i mniej więcej na tej wysokości robię fałdkę, którą trzymam jeszcze chwilkę po wyjęciu igły.Macie jakiś patent jak robić żeby nie robiły się siniaki? Jestem ledwo po dwóch a już mam siniaki… przykładać zimne po zastrzyku?
I drugie: siniaki i heparyna a smarowanie brzucha olejkami na rozstępy- jak to ma się do siebie?
Macie jakiś patent jak robić żeby nie robiły się siniaki? Jestem ledwo po dwóch a już mam siniaki… przykładać zimne po zastrzyku?
I drugie: siniaki i heparyna a smarowanie brzucha olejkami na rozstępy- jak to ma się do siebie?