Zazuzi
Fanka BB :)
Mam dokładnie tak samo. Woda lub czarna gorzka herbata. Wypicie takiego ulepku to najgorsze co może być.. słodycze kocham, ale nie słodkie napoje..Nie słodzę niczego, nie jem prawie wgle słodkiego, więc dla mnie wypicie takiej słodkiej glukozy to katorga.
Cuda się zdarzają może wysokie HCG świadczy o ciąży mnogiej? Gdzieś mi się o uszy obiło.. nie mniej jednak witam i trzymam kciukiWitam się z wami serdecznie po długich staraniach chyba się udało ale tylko chyba…. Dlaczego? Wierzę, że rozjaśnicie mój mózg bo moja Pani ginekolog będzie dopiero od wtorku 30 stycznia a innym już nie ufam (przynajmniej tych z najbliższej okolicy). Już streszczam wszystko: dokładnie 11. 11. 2023 r. Miałam 1 dzień okresu i wariowałam i się cieszyłam bo 6 grudnia 2023r. zobaczyłam na teście cien cienia. Niestety jeszcze przed wizyta u lekarza 9 grudnia dostałam okres, 13 grudnia na wizycie nic nie było widać, beta hcg 16 grudnia 2023 r. Nie wykazała nic więc to była poprostu pomyłka i wkręciłam sobie tylko prezent na mikołaja. W styczniu okres powinnam 6. Nie przyszedł zrobiłam test i ku mojemu zdziwieniu piękne grube kreski. Z kalkulatora i dnia miesiączki w dniu zrobienia badania bety hcg powinnam być w 5 tc + 4 dni a tymczasem wynik bety mnie przeraził bo wyszło z wyników referencyjnych 7-8 tc (52562mlU/ml) nie jest to możliwe zważywszy na opisaną sytuację. Dodam że w grudniu współżyłam z mężem tylko raz 20. Naprawdę nie wiem co k tym myśleć. Szczerze nie zagłębiałam się bardzo cieszyłam się że beta jest ale jak zaczęłam czytać tutaj wpisy o becie to się przeraziłam ! Co myślicie ?
Ja dziś zaczęłam 8tc(7+0) i od razu wskoczylam na wyższy level dolegliwości.. zaczynam dzień mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk.. a z drugiej strony cieszę się, że objawy się nasilają, bo to chyba świadczy że z dzidzia wszystko ok.. no bo gdyby coś było nie tak to raczej nie powinno się pogłębiać.. dobrze kombinuje? Do wizyty jeszcze tyle czasu...