reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
A i zapomniałam dodać, że mnie głowa boli od popołudnia.
Teraz byłam się już ogarnąć do spania i z większą ilością śluzu pojawiło się brązowe zabarwienie. Staram się nie denerwować i mam nadzieję, że to po wczorajszym badaniu pękło jakieś naczynko. Dość długo mnie oglądała więc… 🤞🙏
Spokojnie, odpoczywaj i relaksuj się🧘‍♀️To na pewno po badaniu jakieś naczynko.

Mamy ciąża! 💪 Pęcherzyk z lekkim zarysem zarodka, póki co jednego i może tak zostanie 🤣 tak się denerwowałam, że lekarzowi powiedziałam, że zaraz zemdleje 🤫 dokładnie obejrzał jajowód i powiedział, że nic nie wskazuje na cp w prawym 😏

Następną wizyta serduszkowa 5.02 🤪
GRATULACJE!!!! 🤩❤️🤩
Best Friends Love GIF by Kennysgifs

Napisałam wczoraj, ze mam mnóstwo torbieli, poszerzone przewody mlekowe, węzły chłonne odczynowe, mikrozwapnienia, ale najgorzej że lekarz znalazł jedna zmiana która jest unaczyniona i jego zdaniem do biopsji. Ostatnio robiłam USG pod koniec 2022 i wtedy też wyszły różne zmiany, więc wykonałam mammografię, która nie wykazała złośliwych zmian i tyle. A teraz powtórzyłam USG i jest gorzej. A mammografii w ciąży nie można zrobić. Jutro idę do kolejnego lekarza na USG po druga opinie.
Kciuki. Jestem dobrej myśli.
No nie jest to zbyt przyjemne 🤮
A co jest tam nieprzyjemne?
Serio pytam.
Teraz są glukozy dostępne w kilku smakach i to wychodzi taki słodki napój do wypicia.
Podczas ivf piłam wielokrotnie i smaczne, ale moze kazda ma inne osczucia.
Chyba że mówicie o glukozie w połączeniu z mega miłościami na wszystko, wtedy faktycznie może być to problem.
Większy problem to dla mnie czekać te kilka h, bo krzesełka w poczekalni zwykle mało wygodne.

reklama
Do góry