Ina85
Fanka BB :)
16,5 robi wrażenie Ale extra! Wspaniale, że wszystko jest dobrzeJa już po wizycie, wszystko w porządku, bąbel ma już 16,5mm i ładnie bije serduszko
Zdjęcie z nfz wyraźne jak nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16,5 robi wrażenie Ale extra! Wspaniale, że wszystko jest dobrzeJa już po wizycie, wszystko w porządku, bąbel ma już 16,5mm i ładnie bije serduszko
Spokojnie, odpoczywaj i relaksuj sięTo na pewno po badaniu jakieś naczynko.A i zapomniałam dodać, że mnie głowa boli od popołudnia.
Teraz byłam się już ogarnąć do spania i z większą ilością śluzu pojawiło się brązowe zabarwienie. Staram się nie denerwować i mam nadzieję, że to po wczorajszym badaniu pękło jakieś naczynko. Dość długo mnie oglądała więc…
Kochana, a wpiszesz mi wizytę 26 stycznia?Ja już po wizycie, wszystko w porządku, bąbel ma już 16,5mm i ładnie bije serduszko
Kochana, a wpiszesz mi wizytę 26 stycznia?
Tak, można robić biopsje w ciążyKurczę, jeżeli trzeba, to musisz to zbadać. Rozumiem, że biopsję można w ciąży robić? Trzymam kciuki, żeby zmiana była łagodna i bezproblemowa
GRATULACJE!!!!Mamy ciąża! Pęcherzyk z lekkim zarysem zarodka, póki co jednego i może tak zostanie tak się denerwowałam, że lekarzowi powiedziałam, że zaraz zemdleje dokładnie obejrzał jajowód i powiedział, że nic nie wskazuje na cp w prawym
Następną wizyta serduszkowa 5.02
Kciuki. Jestem dobrej myśli.Napisałam wczoraj, ze mam mnóstwo torbieli, poszerzone przewody mlekowe, węzły chłonne odczynowe, mikrozwapnienia, ale najgorzej że lekarz znalazł jedna zmiana która jest unaczyniona i jego zdaniem do biopsji. Ostatnio robiłam USG pod koniec 2022 i wtedy też wyszły różne zmiany, więc wykonałam mammografię, która nie wykazała złośliwych zmian i tyle. A teraz powtórzyłam USG i jest gorzej. A mammografii w ciąży nie można zrobić. Jutro idę do kolejnego lekarza na USG po druga opinie.
A co jest tam nieprzyjemne?No nie jest to zbyt przyjemne
To brzmi imponującoJa już po wizycie, wszystko w porządku, bąbel ma już 16,5mm i ładnie bije serduszko