reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
GRATULACJE!!!! 🤩❤️🤩
Best Friends Love GIF by Kennysgifs
Dziękuję 😘 ty już pewnie dawno w pieluchach siedzisz 😁

Kciuki. Jestem dobrej myśli.

A co jest tam nieprzyjemne?
Serio pytam.
Teraz są glukozy dostępne w kilku smakach i to wychodzi taki słodki napój do wypicia.
Podczas ivf piłam wielokrotnie i smaczne, ale moze kazda ma inne osczucia.
Chyba że mówicie o glukozie w połączeniu z mega miłościami na wszystko, wtedy faktycznie może być to problem.
Większy problem to dla mnie czekać te kilka h, bo krzesełka w poczekalni zwykle mało wygodne.
Nie słodzę niczego, nie jem prawie wgle słodkiego, więc dla mnie wypicie takiej słodkiej glukozy to katorga.

reklama
Witam się z wami serdecznie po długich staraniach chyba się udało ale tylko chyba…. Dlaczego? Wierzę, że rozjaśnicie mój mózg bo moja Pani ginekolog będzie dopiero od wtorku 30 stycznia a innym już nie ufam (przynajmniej tych z najbliższej okolicy). Już streszczam wszystko: dokładnie 11. 11. 2023 r. Miałam 1 dzień okresu i wariowałam i się cieszyłam bo 6 grudnia 2023r. zobaczyłam na teście cien cienia. Niestety jeszcze przed wizyta u lekarza 9 grudnia dostałam okres, 13 grudnia na wizycie nic nie było widać, beta hcg 16 grudnia 2023 r. Nie wykazała nic więc to była poprostu pomyłka i wkręciłam sobie tylko prezent na mikołaja. W styczniu okres powinnam 6. Nie przyszedł zrobiłam test i ku mojemu zdziwieniu piękne grube kreski. Z kalkulatora i dnia miesiączki w dniu zrobienia badania bety hcg powinnam być w 5 tc + 4 dni a tymczasem wynik bety mnie przeraził bo wyszło z wyników referencyjnych 7-8 tc (52562mlU/ml) nie jest to możliwe zważywszy na opisaną sytuację. Dodam że w grudniu współżyłam z mężem tylko raz 20. Naprawdę nie wiem co k tym myśleć. Szczerze nie zagłębiałam się bardzo cieszyłam się że beta jest ale jak zaczęłam czytać tutaj wpisy o becie to się przeraziłam ! Co myślicie ?

Do góry