reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

Jest beta

W poniedziałek 50541 albo coś koło tego
Dziś 69341
Nie za mało wzrosło? Oreontuje się któraś?

Przy tak dużej becie już tak szybko nie przyrasta. Mam tu grafikę

Załączniki

• IMG_5197.jpeg
    IMG_5197.jpeg
    74,4 KB · Wyświetleń: 80
reklama
U mnie oczywiście ciągła burza myśli i też błagania, aby tym razem w pęcherzyku był zarodek. Dobrze, że chodzę do pracy. Przynajmniej przez połowę dnia mój mózg musi ogarniać inne sprawy🙈 Niestety martwi mnie moje dobre samopoczucie...
Mam dokładnie to samo, czuję się tak totalnie zwyczajnie, zero jakiegokolwiek objawu że coś się dzieje, że już się nie potrafię cieszyć z tego wszystkiego... umówiłam się jutro prywatnie do gina, bo nie wytrzymałabym do planowanej wizyty 22.01🙈

Mam nadzieję, że wszystko jest ok. Teraz to już się będę stresowała do jutrzejszej wizyty

Też słyszałam że przy wysokich betach to wszystko wolniej przyrasta i już nie sprawdzą się przyrostów tylko po badaniu usg się sprawdza czy wszystko w porządku.
I myślę że u Ciebie też wszystko jest ok i niedługo zobaczysz na monitorze dzidzie 🤞🤞

Mam dokładnie to samo, czuję się tak totalnie zwyczajnie, zero jakiegokolwiek objawu że coś się dzieje, że już się nie potrafię cieszyć z tego wszystkiego... umówiłam się jutro prywatnie do gina, bo nie wytrzymałabym do planowanej wizyty 22.01🙈

Na którą masz wizytę? Trzymam kciuki za dzisiejsze badanie 🤞🤞

Jak tam dziewczyny czwartunio? 😂 Ja się obudziłam z bólem głowy, o 12 mam usg brzucha z córka, więc muszę się zerwać z pracy i zerwać ją z przedszkola. Wczoraj zaczęłam się martwić moja umowa w firmie i kij wie skąd nabrałam mnóstwo wątpliwości chociaż wszystko dogadane i nie powinnam się niczym martwić 🙄

A dzisiejszy dzień pracowity, muszę przetrwać do końca i potem zaczynam długi weekend 😍
Jutro mam wizytę także przebieram nogami 😁

U was też tyle śniegu?

reklama
Ja dzisiaj mam urlop. Rano byłam oddać krew na badania. Teraz przyjechał stolarz skręca nam szafe, później zrobię obiad i na resztę dnia planuję lenistwo :)

Do góry