reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

Hah jakie smaki macie :D u mnie na ten moment zero smaków i nudności. Mam nadzieję że się nie pojawią 🤣

reklama
Hah jakie smaki macie :D u mnie na ten moment zero smaków i nudności. Mam nadzieję że się nie pojawią 🤣

Jak miałam 4+1 i byłam u ginekologa to mu powiedziałam, że NIC NIE CZUJĘ, oprócz tego pobolewania brzucha. Dostałam dupka, po nim zaczęła się zabawa z tym wszystkim 🤪

Przy pierwszym razie jak miałam poronienie zatrzymane i zniknęły mi objawy (a jeszcze nie wiedziałam, że to poronienie) to nawet przyjmowanie dupka tego nie zmieniło. A teraz cały czas coś mi jest. 🤡

Załączniki

• Screenshot_2024-01-05-12-27-56-357_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-01-05-12-27-56-357_com.miui.gallery.jpg
    336,8 KB · Wyświetleń: 178

Ja niestety nic nie widzę na tym zdjęciu:( A to test o czułości 10? I kiedy powinnaś dostać okres?
Może jak nie możesz iść na betę to jest szansa by gdzieś w Rossmannie ktoś Ci kupił test strumieniowy pink? On chyba najbardziej wiarygodny jest i ma czułość 10

Ja niestety nic nie widzę na tym zdjęciu:( A to test o czułości 10? I kiedy powinnaś dostać okres?
Może jak nie możesz iść na betę to jest szansa by gdzieś w Rossmannie ktoś Ci kupił test strumieniowy pink? On chyba najbardziej wiarygodny jest i ma czułość 10
Test p
Na zdjęciu nie ma tak dobrze widać. Test czułość 25

Okres powinnam dostać 1 stycznia

reklama
Do góry