reklama
Żonkaa
Fanka BB :)
Hah jakie smaki macie u mnie na ten moment zero smaków i nudności. Mam nadzieję że się nie pojawią
Jak miałam 4+1 i byłam u ginekologa to mu powiedziałam, że NIC NIE CZUJĘ, oprócz tego pobolewania brzucha. Dostałam dupka, po nim zaczęła się zabawa z tym wszystkim
Przy pierwszym razie jak miałam poronienie zatrzymane i zniknęły mi objawy (a jeszcze nie wiedziałam, że to poronienie) to nawet przyjmowanie dupka tego nie zmieniło. A teraz cały czas coś mi jest.
Pokaż ten cień cienia albo spróbuj skoczyć na betę
Załączniki
Dzieci mam chore a syn jest po tygodniowym pobycie w szpitalu a nie mam z kim ich zostawićNie wolisz iść na betę żeby potwierdzić ciążę?
Na podpasce ma jeszcze brązowe jasne śladyDzieci mam chore a syn jest po tygodniowym pobycie w szpitalu a nie mam z kim ich zostawić
Owca91
Moderator
Ja niestety nic nie widzę na tym zdjęciu A to test o czułości 10? I kiedy powinnaś dostać okres?
Może jak nie możesz iść na betę to jest szansa by gdzieś w Rossmannie ktoś Ci kupił test strumieniowy pink? On chyba najbardziej wiarygodny jest i ma czułość 10
Test pJa niestety nic nie widzę na tym zdjęciu A to test o czułości 10? I kiedy powinnaś dostać okres?
Może jak nie możesz iść na betę to jest szansa by gdzieś w Rossmannie ktoś Ci kupił test strumieniowy pink? On chyba najbardziej wiarygodny jest i ma czułość 10
Na zdjęciu nie ma tak dobrze widać. Test czułość 25Ja niestety nic nie widzę na tym zdjęciu A to test o czułości 10? I kiedy powinnaś dostać okres?
Okres powinnam dostać 1 styczniaJa niestety nic nie widzę na tym zdjęciu A to test o czułości 10? I kiedy powinnaś dostać okres?
Owca91
Moderator
Test p
Na zdjęciu nie ma tak dobrze widać. Test czułość 25
A powtarzałaś test czy to jedyny? Ja bym powtórzyła bo 5 dni po dacie miesiączki itp już by było widać kreskę chyba że się owulacja przesunęła i miałaś dłuższy cykl
reklama
Myślę że po weekendzie zrobię jeszcze jeśli nie przyjdźie miesiączkaA powtarzałaś test czy to jedyny? Ja bym powtórzyła bo 5 dni po dacie miesiączki itp już by było widać kreskę chyba że się owulacja przesunęła i miałaś dłuższy cykl
Podziel się: