reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Hej ;) od kilku dni zaglądałam na forum i czekałam aż pojawi się wątek wrześniowych ;) sama się za taka uważałam po cichu jednak dziś beta rozwiała moje wątpliwości .. w południe dostałam wynik i ciąży nie ma ;( a chwilę później bach wątek się pojawił ajjj smuteczek ! Także myślami jestem z Wami niech to będzie fajne 9 miesięcy :))
Hej, u mnie dokładnie to samo ☹️
Mimo wszystko - trzymamy za Was kciuki dziewczyny!

Co do wizyty u lekarza będę dzwoniła we wtorek- będę 5+2 i wtedy chyba pójdę- może będzie już widać pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy 🙏🏻

Co do wizyty u lekarza będę dzwoniła we wtorek- będę 5+2 i wtedy chyba pójdę- może będzie już widać pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy 🙏🏻

Jeśli dobrze kojarzę, to też miałaś puste jajo wcześniej? Badałaś w tamtej ciąży przyrosty bety? Bo ja nie, nie wiem czy taka ciąża ma właśnie nieprawidłowe przyrosty 🤷🏻‍♀️
Teraz jak raz badałam to miałam 180%, ale nadal mam w sobie ogromny lęk, że znowu się to powtórzy…

Jeśli dobrze kojarzę, to też miałaś puste jajo wcześniej? Badałaś w tamtej ciąży przyrosty bety? Bo ja nie, nie wiem czy taka ciąża ma właśnie nieprawidłowe przyrosty 🤷🏻‍♀️
Teraz jak raz badałam to miałam 180%, ale nadal mam w sobie ogromny lęk, że znowu się to powtórzy…
Tak, puste jajo. Przyrosty miałam prawidłowe, nawet większe niż w tej ciąży. Jeden przyrost pamiętam był 239% 😱
Teraz mniejsze, w okolicach 160. Także cały czas jest strach o maluszka 🥺

Cześć, dziewczyny! Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego zacnego grona. W zeszłą sobotę tj. 30 grudnia zobaczyłam bladą kreseczkę na Pinku. Od razu beta (33), żeby włączyć leki, bo też jestem po dwóch ciążach zatrzymanych na wczesnym etapie. I jest mój noworoczny prezent! Dzisiaj beta 967, więc uznałam, że mogę się troszkę uspokoić, ale i tak z tyłu głowy są obawy i nakaz ostrożności, żeby nie cieszyć się za bardzo🥺

Cześć, dziewczyny! Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego zacnego grona. W zeszłą sobotę tj. 30 grudnia zobaczyłam bladą kreseczkę na Pinku. Od razu beta (33), żeby włączyć leki, bo też jestem po dwóch ciążach zatrzymanych na wczesnym etapie. I jest mój noworoczny prezent! Dzisiaj beta 967, więc uznałam, że mogę się troszkę uspokoić, ale i tak z tyłu głowy są obawy i nakaz ostrożności, żeby nie cieszyć się za bardzo🥺

Hej hej, miło że do nas dołączasz ❤️ Możesz napisać na kiedy masz termin i wizytę u lekarza to Agata uzupełni w wolnej chwili na pierwszej stronie :)
W sumie nic tu nie pisałyśmy o sobie, więc może byśmy coś napisały by się lepiej poznać? 😁

Ja jestem Klaudyna, mieszkam w Gdańsku i w tym roku kończę 33 lata. Mam 4 letnia córkę z grudnia 2019, niemęża, dwa psy i pracuje w game devie.
Uwielbiam szydelkowac i grac w gry ❤️ I w sumie tyle 😁

reklama
Tak, puste jajo. Przyrosty miałam prawidłowe, nawet większe niż w tej ciąży. Jeden przyrost pamiętam był 239% 😱
Teraz mniejsze, w okolicach 160. Także cały czas jest strach o maluszka 🥺

Ja trzymam mocno kciuki by teraz u was było wszystko w porządku ❤️ Po przeżyciach tego leku nie wyeliminuje się niestety, więc domyślam się, że żadne słowa go nie odpędzą. Ja wierzę, że zostaniemy tu razem do porodów we wrześniu ^^

Do góry