Hej dziewczyny. Cały czas się zastanawiałam czy dołączyć do was czy jeszcze poczekać U mnie we wtorek 3 testy pozytywne, bety nie robiłam, zastanawiam się czy w poniedziałek zrobić. Wychodzi 5 tydzień ale staram się o tym nie myśleć jeszcze, poczekam na wizytę u lekarza, którą mam 20 stycznia. Pozdrawiam was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego, spokoju i żeby wszystko się udało
reklama
koko.sanka
Fanka BB :)
Witaj, miło Cię poznać rozgość się do wrześniaCześć, dziewczyny! Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego zacnego grona. W zeszłą sobotę tj. 30 grudnia zobaczyłam bladą kreseczkę na Pinku. Od razu beta (33), żeby włączyć leki, bo też jestem po dwóch ciążach zatrzymanych na wczesnym etapie. I jest mój noworoczny prezent! Dzisiaj beta 967, więc uznałam, że mogę się troszkę uspokoić, ale i tak z tyłu głowy są obawy i nakaz ostrożności, żeby nie cieszyć się za bardzo
koko.sanka
Cześć! Zapraszamy, rozgość sięHej dziewczyny. Cały czas się zastanawiałam czy dołączyć do was czy jeszcze poczekać U mnie we wtorek 3 testy pozytywne, bety nie robiłam, zastanawiam się czy w poniedziałek zrobić. Wychodzi 5 tydzień ale staram się o tym nie myśleć jeszcze, poczekam na wizytę u lekarza, którą mam 20 stycznia. Pozdrawiam was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego, spokoju i żeby wszystko się udało
koko.sanka
Cześć! jestem Agata, mam 31 lat (jeszcze ). Mieszkam na Śląsku. Z mężem jesteśmy 2,5 roku po ślubie, zwierząt na stanie brakW sumie nic tu nie pisałyśmy o sobie, więc może byśmy coś napisały by się lepiej poznać?
Pracuję w budżetówce, w wolnej chwili lubię piec, gotować, grać w gry
Żonkaa
W sumie nic tu nie pisałyśmy o sobie, więc może byśmy coś napisały by się lepiej poznać?
Hejka! Jestem Asia, mam 28 lat
Mieszkam na Śląsku, pracuje w IT. Z mężem jesteśmy 4 lata po ślubie. W wolnych chwilach uwielbiam gotować, czytać, kiedyś trenowałam pole dance i to też lubiłam
Żonkaa
Cześć, dziewczyny! Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego zacnego grona. W zeszłą sobotę tj. 30 grudnia zobaczyłam bladą kreseczkę na Pinku. Od razu beta (33), żeby włączyć leki, bo też jestem po dwóch ciążach zatrzymanych na wczesnym etapie. I jest mój noworoczny prezent! Dzisiaj beta 967, więc uznałam, że mogę się troszkę uspokoić, ale i tak z tyłu głowy są obawy i nakaz ostrożności, żeby nie cieszyć się za bardzo
Hej dziewczyny. Cały czas się zastanawiałam czy dołączyć do was czy jeszcze poczekać U mnie we wtorek 3 testy pozytywne, bety nie robiłam, zastanawiam się czy w poniedziałek zrobić. Wychodzi 5 tydzień ale staram się o tym nie myśleć jeszcze, poczekam na wizytę u lekarza, którą mam 20 stycznia. Pozdrawiam was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego, spokoju i żeby wszystko się udało
Super, że dołączacie do naszego jeszcze malutkiego grona! Trzymam kciuki za nas wszystkie, oby każda z nas we wrześniu trzymała zdrowego brzdąca w ramionach
Ina85
Bardzo miło mi Was poznać Jestem Karolina i mam 38 lat. Tak, wiem, sporo jak na pierwsze dziecko, ale tak się czasami różnie życie układa Mieszkam w Poznaniu i pracuję w szkole. Mam niemęża i kota. Lubię gotować, a w czasie wolnym często wyjeżdżamy w góry.
Ja jestem Malwina. Mieszkam w okolicach Torunia. W tym roku kończę 29 lat Aktualnie wychowuje dwuletnią córeczkę, uwielbiam gotować, jak chodzi o sport to uwielbiam też pływać. Z ukochanym jestem 7 lat, w tym roku planujemy ślub. Mam jeszcze dwa małe pieski w domu
Jeszcze wam napiszę, że w pierwszej ciąży czułam się świetnie. Odrzuciło mnie tylko całkowice od mięsa, słodkiego, na początku schudłam 8kg ale nigdy nie należałam do mega szczupłych osób. Wszystkie zapachy mnie drażniły, wszyscy mi mówili że to na chłopca bo tak dobrze wyglądam a mam córkę. Także nie ma reguły Jestem ciekawa jak będzie teraz, bo aktualnie czuje się dobrze oprócz częstego bólu w podbrzuszu i wrażliwych piersi. A jak u was ? Już się pojawiają jakieś objawy
reklama
Podziel się: