reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Też głównie sutki i to nie bolą mocno tylko tak dziwnie szczypią i ciągną 🙄 No oszaleć idzie dziś 😂 Dobrze, że mam wolne to mogę leżeć i nic nie robić.
Ja zaczęłam chodzić w stanikach sportowych i dokupiłam sobie stanik w Rossmanie z Sloggy bardzo wygodny jest i mięciutki mimo że ma wkładki. O wiele mniej mnie bolą cycki :D

Też głównie sutki i to nie bolą mocno tylko tak dziwnie szczypią i ciągną 🙄 No oszaleć idzie dziś 😂 Dobrze, że mam wolne to mogę leżeć i nic nie robić.

Zazdroszczę! Ja po 8h siedzenia przy kompie mam wieczorem wrazenie, ze zrobiłam trening brzucha, taki dziwny ból 😱 pracuje zdalnie więc co jakiś czas idę się położyć na 10 minut i szczerze odczuwam ulgę 😄
Oby te wizyty nasze przyniosły same pozytywne wieści ❤️

Zazdroszczę! Ja po 8h siedzenia przy kompie mam wieczorem wrazenie, ze zrobiłam trening brzucha, taki dziwny ból 😱 pracuje zdalnie więc co jakiś czas idę się położyć na 10 minut i szczerze odczuwam ulgę 😄
Oby te wizyty nasze przyniosły same pozytywne wieści ❤️

Ja też zdalnie pracuje i robię sobie spacer do zabki jeden żeby się poruszać bo jak 8h siedzę to potem ledwo się ruszam jak emeryt 😂 Czasem psy na spacer wezme w czasie przerwy, po domu pochodze albo kilka obrotów na orbitreku zrobię 😂 Kłaść też się czasem kładę bo mnie okrutnie muli koło południa 🙈

Ja też zdalnie pracuje i robię sobie spacer do zabki jeden żeby się poruszać bo jak 8h siedzę to potem ledwo się ruszam jak emeryt 😂 Czasem psy na spacer wezme w czasie przerwy, po domu pochodze albo kilka obrotów na orbitreku zrobię 😂 Kłaść też się czasem kładę bo mnie okrutnie muli koło południa 🙈

To mnie to spanie tak nie męczy jak te nudności 😵‍💫 plus zauważyłam to co za poprzednim razem - mgła mózgowa 🤣 normalnie czy tam i nie rozumiem 🙃🤡

To mnie to spanie tak nie męczy jak te nudności 😵‍💫 plus zauważyłam to co za poprzednim razem - mgła mózgowa 🤣 normalnie czy tam i nie rozumiem 🙃🤡

Taak ta mgła i u mnie się pojawia, jak przy covidzie czasem mi słów brakuje 😂 I pierwsze zachcianki. Wczoraj niemaz dymał do zabki po śledzie o 23 bo zażartował, że ja do gofrow to pewnie śledzia i ogórka kiszonego bym dorzuciła i mi taka ochotę na śledzie zrobił, że musiał iść kupic 😂

Taak ta mgła i u mnie się pojawia, jak przy covidzie czasem mi słów brakuje 😂 I pierwsze zachcianki. Wczoraj niemaz dymał do zabki po śledzie o 23 bo zażartował, że ja do gofrow to pewnie śledzia i ogórka kiszonego bym dorzuciła i mi taka ochotę na śledzie zrobił, że musiał iść kupic 😂

Je jestem team jajecznica z cebulą i boczkiem i słodką chałką do tego 🤣

reklama
Do góry