reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

Witam nowe dziewczyny, wpisze was wieczorkiem jak do kompa siądę.
Chciałam też podpytać czy jesteście chętne przenieść się jakoś w lutym na prywatny chat? Fajnie by było bliżej się poznać a wiadomo, że takie publiczne miejsce, które każdy może przeczytać jest dość krępujące. Na prywatnej grupie wrzesniowek byśmy były same ze swoimi narzekaniami czy radościami 😁
Pomyślcie o tym, do lutego akurat może się jeszcze kilka osób odezwie do wpisania i będzie można ekipa przejść:)
Jestem jak najbardziej za 😏

reklama
Powiem wam że ja od tej wizyty u ginekologa mam dalej takie brązowe uprawy lekkie. I się zaczynam martwić czy nie powinnam iść na kontrolę albo zbadać poziom bety i proga 🙈 W poniedziałek było wszystko ok na badaniu usg ale kij wie...
Beta nic Ci nie da na tym etapie. Ale jeśli Cię martwi to plamienie to skonsultuj z lekarzem jak najszybciej, żebyś była spokojna. Obstawiam, że pękło jakieś małe naczyńko po badaniu.

Witam nowe dziewczyny, wpisze was wieczorkiem jak do kompa siądę.
Chciałam też podpytać czy jesteście chętne przenieść się jakoś w lutym na prywatny chat? Fajnie by było bliżej się poznać a wiadomo, że takie publiczne miejsce, które każdy może przeczytać jest dość krępujące. Na prywatnej grupie wrzesniowek byśmy były same ze swoimi narzekaniami czy radościami 😁
Pomyślcie o tym, do lutego akurat może się jeszcze kilka osób odezwie do wpisania i będzie można ekipa przejść:)
Tak, ja popieram totalnie prywatny wątek :)
Mamy nadal taki z dziewczynami z października 2022, super sprawa.

Powiem wam że ja od tej wizyty u ginekologa mam dalej takie brązowe uprawy lekkie. I się zaczynam martwić czy nie powinnam iść na kontrolę albo zbadać poziom bety i proga 🙈 W poniedziałek było wszystko ok na badaniu usg ale kij wie...
A nasilają się czy słabną? Są tylko brązowe?

Beta nic Ci nie da na tym etapie. Ale jeśli Cię martwi to plamienie to skonsultuj z lekarzem jak najszybciej, żebyś była spokojna. Obstawiam, że pękło jakieś małe naczyńko po badaniu.

No właśnie tak sobie to obstawiałam ale trzeci dzień przy praktycznie każdym podtarciu jest lekko brazowo. Napiszę zaraz do lekarza z pytaniem czy powinnam się martwić

reklama
Do góry