reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Dla mnie to prawdziwy kosmos🤯 Całe życie na chlebku, pierożkach, kluseczkach i naleśniczkach😋, a tu taka zmiana! Muszę poczytać i ogarnąć tę dietę. Tylko ostatnio mam problem z czasem. Niestety w pracy urwanie głowy, bo semestr się kończy i tonę w papierach 😬 Ale masz rację- dla zdrowia dzidziusia trzeba zrobić wszystko🙃
Dasz radę dla Maluszka na pewno 💪 ja w poprzedniej ciąży cały czas na diecie cukrzycowej, pilnowałam wszystkiego na 100% i naprawdę dawałam z siebie wszystko bo towarzyszyła mi myśl, że jeszcze chwila i sobie odbije. Jakie było moje zdziwienie gdy młody urodził się z taką ilością alergii (a ja karmiłam 2 lata), że przez kolejny rok żyłam tylko eliminacjami i prowokacjami 🤦‍♀️😄 (uczulenie na mleko i wszystkie przetwory, jajka, ale też ziemniaki, brokuła, Jabłka, banany, kakao, kokos itd 😅), także coś czuję że pewnie i tym razem będę miała powtórkę (oby, jestem w stanie to przeżyć byle wszystko było dobrze ❤️)

Dziewczyny które brały heparynę - dzisiaj niefortunnie trafiłam i mam bardziej pod pępkiem niż z boku… zrobiła mi się pierwszy raz kulka po zastrzyku. To normalne że po tych zastrzykach robią się z czasem takie kulki? To moja pierwsza na 20 zastrzyków.

Byłam dzisiaj w biurze i musiałam bez przerwy siedzieć 8h. Po powrocie mam takie odczucie w podbrzuszu, jak kiedyś po treningu brzucha. Czuję taki… „zmeczony”, „niepewny” brzuch. Dosłownie jak po brzuszkach. I nie wiem, takie jest uczucie jak się rozciąga? 🤷🏻‍♀️
Nie mam jeszcze doświadczenia z heparyna więc nie pomogę. Ale może spróbuj poczytać inne wątki albo wyszukać przez lupkę heparyna :)

Dziewczyny które brały heparynę - dzisiaj niefortunnie trafiłam i mam bardziej pod pępkiem niż z boku… zrobiła mi się pierwszy raz kulka po zastrzyku. To normalne że po tych zastrzykach robią się z czasem takie kulki? To moja pierwsza na 20 zastrzyków.
Mi się nie robią, ale jeśli znika to nie martwiłabym się chyba

Ja wczoraj też miałam z 2h drzemki, ale nie odczuwam jakiejś większej senności. Dziś rano byłam w labie, czekam na przyrost.

reklama
Do góry