reklama
Ja czekam aż łaskawie się zachce wyjść Panu z brzucha czopa się pozbywam od 3 dni, liczyłam że uda się uniknąć indukcji ale widzę,że nie ma szans do poniedziałkuJak tam u was dziewczyny? Nasz miesiąc
Ja od kilku dni się nieźle oczyszczam jelitowo. Skurcze są, chociaż jedne z pierwszych, ale coraz wyraźniejsze w podbrzuszu. Szyjka wysoko i Czop na miejscu.
Nie mam żadnych skurczy tylko stawianie macicy, ktg już lepsze ale nadpobudliwe to nasze bobo
ver6ena
Zaangażowana w BB
zjedz sobie dzisiaj coś pikantnego i zaszalejcie z mężem. Ostatnia szansa a może się udaJa czekam aż łaskawie się zachce wyjść Panu z brzucha czopa się pozbywam od 3 dni, liczyłam że uda się uniknąć indukcji ale widzę,że nie ma szans do poniedziałku
Nie mam żadnych skurczy tylko stawianie macicy, ktg już lepsze ale nadpobudliwe to nasze bobo
ver6ena
Zaangażowana w BB
tak! Jak się czujesz?Kiedy ciąża jest donoszona? 37+0 ?
olka11135
Fanka BB :)
Kiedy ciąża jest donoszona? 37+0 ?
Tak, ale lekarze też oceniają wygląd dziecka i może mieć cechy wcześniacze mimo, że z terminu wynika że to ten 37+ileś
Dlatego gdzież tam jednak uznaje się, że tak najlepiej urodzić po między 38+0 a 41+6
chantal98
Dobrze, mały tak kopie od kilku dni straszny dyskomfort wtedy czujętak! Jak się czujesz?
chantal98
Wiadomo każdy szpital inaczej i każde dziecko inaczej najważniejsze że to już bezpieczny okres najgorzej mnie martwi ze wymaz na gbs będę miała dopiero w środę pobrany to będzie już 37+1 (plus czekanie na wynik) a co jak nie zdążę?Tak, ale lekarze też oceniają wygląd dziecka i może mieć cechy wcześniacze mimo, że z terminu wynika że to ten 37+ileś
Dlatego gdzież tam jednak uznaje się, że tak najlepiej urodzić po między 38+0 a 41+6
reklama
Podziel się: