reklama
Owca91
Moderator
Ja jestem mało obiektywna, mi igly nie straszne więc Ci nie powiem dla mnie nieodczuwalne.
CzynWasze dzieci w 39ntygbtez się takie aktywne w brzuchu zrobiły? Od wczoraj wieczor tak intensywne są ruchy, że już myślałam,że się zacznie...w nocy spac wcale nie dał wojownik maly
Mi w dzień odejścia wód mlody tak się ruszał, że aż nagrywałam brzuch 2h później wody mi odeszly
Mi
Owca91
Moderator
Tak, ja mam takie. A raczej miewałam, jakby szybko noga ruszał albo właśnie się otrzepywal Śmiałam się, że jak dzięcioł się dobija wtedy.
Mi dziś odeszły wody, pojechałam do szpitala I położyli mnie na patologię do rana. Czekam aż skurcze się nieco rozkręcą i będę miała cesarkę
Tu ci odpisywałam na takie samo pytanie jakie zadałaś tydzień temu Teraz widzę że mlody już na świecie też czasem tak nóżka macha szybko jak mocniej przyśnie.
Załączniki
chantal98
Fanka BB :)
Jakby się z wody otrzepywal? Śliczna stópka taka do całowaniaTu ci odpisywałam na takie samo pytanie jakie zadałaś tydzień temu Teraz widzę że mlody już na świecie też czasem tak nóżka macha szybko jak mocniej przyśnie.
Owca91
Moderator
Jakby się z wody otrzepywal? Śliczna stópka taka do całowania
No tak jakby się otrzepywal
Mnie pozniej tylko ramie bolało trochę przez jakieś 3 dni, ale to wszystkoJuż po szczepieniu nawet nie czułam
chantal98
Fanka BB :)
Ile ważyły wasze maluchy w 36 tygodniu ciąży? My dzisiaj (36+1tc) mieliśmy usg u lekarza prowadzącego i mały waży 2800 według usg a równo 2 tygodnie temu u innego lekarza mały ważyl 2720 g . Wiadomo różny sprzęt inny lekarz ale i tak gdzieś mierdzi ta waga
Ja w
Ja w poniedziałek zgłaszam się na indukcje do szpitala
37+4 miałam 3300Ile ważyły wasze maluchy w 36 tygodniu ciąży? My dzisiaj (36+1tc) mieliśmy usg u lekarza prowadzącego i mały waży 2800 według usg a równo 2 tygodnie temu u innego lekarza mały ważyl 2720 g . Wiadomo różny sprzęt inny lekarz ale i tak gdzieś mierdzi ta waga
Ja w poniedziałek zgłaszam się na indukcje do szpitala
reklama
Podziel się: