hemoglobina
Moderator
To i tak dostaniesz antybiotyk.A nie mam możliwości wcześniej zrobić niż w środę , a co jeśli właśnie nie zdążę? Albo wyjdzie pozytywny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To i tak dostaniesz antybiotyk.A nie mam możliwości wcześniej zrobić niż w środę , a co jeśli właśnie nie zdążę? Albo wyjdzie pozytywny?
Wiadomo każdy szpital inaczej i każde dziecko inaczej najważniejsze że to już bezpieczny okres najgorzej mnie martwi ze wymaz na gbs będę miała dopiero w środę pobrany to będzie już 37+1 (plus czekanie na wynik) a co jak nie zdążę?
kochana ja go nie dostałamDostaniesz antybiotyk profilaktycznie
Ja nawet z dodatnim gbs musiałam się o niego upominać, więc trzeba o tym pamiętać i do skutku niestety prosić.kochana ja go nie dostałam
Ja też nie, ale ja miałam ujemnekochana ja go nie dostałam
Ale wynik miałaś dodatni czy wgl wyniki nie miałaś?kochana ja go nie dostałam
kochana ja go nie dostałam
wygląda tak jak opisujesz, może być z nitkami krwi lub nieJak wygląda czop śluzowy? Bo mam dylemat.. jestem w 36+5 tc i byłam teraz w łazience i przy podcieraniu na papierze był taki ciągnący się śluz, i teraz nie wiem czy to czop czy może po wczorajszym stosunku (zakończony w środku) sperma