reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Udało się 😁 mam już szczepionkę adacel polio w lodówce i jutro będzie szczepienie 😁 bardzo boli ? 🙈
u mnie był obrzęk średnicy 7cm i ucieplenie na drugi dzień. Trzymało tak do 5 dni. Przemyśl w którą rękę się zaszczepić. Ja śpię dużo na lewym boku i wzięłam w lewą żeby prawa mieć sprawna i pożałowałam;)

A samo ukłucie ? 😁🙈 Ja to się boje igieł 😁
Ja jestem mało obiektywna, mi igly nie straszne więc Ci nie powiem 🤣dla mnie nieodczuwalne.

CzynWasze dzieci w 39ntygbtez się takie aktywne w brzuchu zrobiły? Od wczoraj wieczor tak intensywne są ruchy, że już myślałam,że się zacznie...w nocy spac wcale nie dał wojownik maly

Ja jestem mało obiektywna, mi igly nie straszne więc Ci nie powiem 🤣dla mnie nieodczuwalne.

CzynWasze dzieci w 39ntygbtez się takie aktywne w brzuchu zrobiły? Od wczoraj wieczor tak intensywne są ruchy, że już myślałam,że się zacznie...w nocy spac wcale nie dał wojownik maly
tak u mnie to samo. Mówili że jak będzie mieć mniej miejsca to nie będzie tak czuć ruchów, a są niezłe wygibasy aż mi się śnią te stópki.
A czy też się już może oczyszczasz? U mnie od tygodnia rozluźnienie w jelitach.

tak u mnie to samo. Mówili że jak będzie mieć mniej miejsca to nie będzie tak czuć ruchów, a są niezłe wygibasy aż mi się śnią te stópki.
U mnie dopiero 36+0 i czuć takie wyraźne ruchy że aż boli 🙈 a rozluźnienie w jelitach mam od kwietnia 😂😁

reklama
No właśnie mam to samo, od wczoraj dosłownie wszystko przyszło łącznie z migrena i częstym odwiedzaniem toalety. Okej to już się przestaje martwić 🤣 bo mi też każdy mówił,że na końcu to się trzeba doszukiwać ruchowz że aż się zmartwiłam,że jest coś nie tak, brzuch lata na wszystkie strony 😅
W sumie dobrze by było gdyby się samo zaczęło,bo mam planowana indukcje ze względu na cukrzycę i teoretycznie powinnam się piątek już kłaść, ale zobacze co dzisiaj powie gin po ktg .

Do góry