Bardzo współczuję, nawet nie wiem co napisać, bo to bardzo bolesne doświadczenie. Trzymaj się.Dziewczyny, w sobotę poprosiłam o dodanie mnie do wątku prywatnego. Dzisiaj zgłaszam, że to już zbyteczne. Byłam na wizycie, ciąża obumarła tydzień temu w wieku 8t4d.
Było mi ogromnie miło czuć się poraz kolejny jako przyszła mama, widziałam się na porodówce, a dzisiaj jest czarna rozpacz.
Życzę Wam wszystkim zdrowych i żywych dzieci. Trzymam kciuki, dbajcie o siebie i cuda pod Waszymi sercami.
Pozdrawiam gorąco
reklama
Żonkaa
Fanka BB :)
Dziewczyny, w sobotę poprosiłam o dodanie mnie do wątku prywatnego. Dzisiaj zgłaszam, że to już zbyteczne. Byłam na wizycie, ciąża obumarła tydzień temu w wieku 8t4d.
Było mi ogromnie miło czuć się poraz kolejny jako przyszła mama, widziałam się na porodówce, a dzisiaj jest czarna rozpacz.
Życzę Wam wszystkim zdrowych i żywych dzieci. Trzymam kciuki, dbajcie o siebie i cuda pod Waszymi sercami.
Pozdrawiam gorąco
Byłam w tym samym miejscu, to straszny ból, daj sobie czas, zadbaj o siebie
Tule mocno, trzymaj się kochana
Chyba właśnie za mało bolało ;-) Miałam kilka mocnych skurczy wczesniej, ale w dużych odstępach i czekałam na jakieś regularne.Jacie aż jestem w szoku, u mnie to bardzo długo trwało i ledwo zaczęło boleć już jechałam na szpital. Musiałaś być mega dzielna, podziwiam
majmaj
Tak bardzo bardzo mi przykro.Dziewczyny, w sobotę poprosiłam o dodanie mnie do wątku prywatnego. Dzisiaj zgłaszam, że to już zbyteczne. Byłam na wizycie, ciąża obumarła tydzień temu w wieku 8t4d.
Coś było niepokojacego w tej ciąży czy wszystko szło idealnie?
Przytulam najmocniej..przechodziłam to w 13tc, dzień przed wyznaczonymi prenatalnymi(
Ina85
Bardzo, bardzo mi przykro Zadbaj teraz o siebie, kochana Tulę mocno!Dziewczyny, w sobotę poprosiłam o dodanie mnie do wątku prywatnego. Dzisiaj zgłaszam, że to już zbyteczne. Byłam na wizycie, ciąża obumarła tydzień temu w wieku 8t4d.
Pozdrawiam gorąco
Dziękuję za słowa wsparcia.
Nie było nic niepojącego. W piątek zrobiłam badania wszelkie zlecone, aby mieć wyniki na poniedziałek, wyniki książkowe bez zarzutów.
Nie wymiotowałam ani razu, mdłości miałam umiarkowane, piersi bolały cały czas. Tyle.
Uciekam, aby Wam nie smęcić.
Dbajcie o siebie!
Nie było nic niepojącego. W piątek zrobiłam badania wszelkie zlecone, aby mieć wyniki na poniedziałek, wyniki książkowe bez zarzutów.
Nie wymiotowałam ani razu, mdłości miałam umiarkowane, piersi bolały cały czas. Tyle.
Uciekam, aby Wam nie smęcić.
Dbajcie o siebie!
porzeczka97
Tak,dziękuję. W środę dzidzia miała 0.68cm serduszko puka w rytmie czacza i ogólnie wszystko ok. Następna wizyta 21.02 to będzie już 9 tydz i biorę L4.@porzeczka97 , a Ty, jak tam po wizycie? Wszystko dobrze?
Dziewczyny zgłaszałam na pierwszej wizycie ze po stosunku mam krew tak wiecie..mało wiele przy podcieraniu,plam żadnych na bieliźnie nie ma dosłownie troszkę No i luteina dopochwową przez dwa tyg 2xdziennie. Ale taka śladowa ilość krwi jest chyba normalna w ciąży po stosunku ? Chyba że się mylę? Jak jest teraz nie wiem bo stosunków nie ma w trosce o dzidzie a samo z siebie nic nie leci
Ina85
No to super, że dzidziuś ładnie rośnie Co do plamień po stosunku, ja się nie wypowiem, bo u mnie zakaz seksu od początku...Tak,dziękuję. W środę dzidzia miała 0.68cm serduszko puka w rytmie czacza i ogólnie wszystko ok. Następna wizyta 21.02 to będzie już 9 tydz i biorę L4.
Dziewczyny zgłaszałam na pierwszej wizycie ze po stosunku mam krew tak wiecie..mało wiele przy podcieraniu,plam żadnych na bieliźnie nie ma dosłownie troszkę No i luteina dopochwową przez dwa tyg 2xdziennie. Ale taka śladowa ilość krwi jest chyba normalna w ciąży po stosunku ? Chyba że się mylę? Jak jest teraz nie wiem bo stosunków nie ma w trosce o dzidzie a samo z siebie nic nie leci
reklama
kokaloka
U nas żadne plamienia po stosunku się nie zdarzały w poprzedniej i tej ciąży, nie jest to na pewno reguła, co mówi lekarz?Tak,dziękuję. W środę dzidzia miała 0.68cm serduszko puka w rytmie czacza i ogólnie wszystko ok. Następna wizyta 21.02 to będzie już 9 tydz i biorę L4.
Podziel się: