reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.

Ikulec
Ja póki co jem wszystko normalnie tak jak wcześniej. Miałam tylko że trzy dni na początku z zerowym apatytem. Natomiast pierwsza ciąża to kosmos, bo odrzuciło mnie całkiem od mięsa i cebuli. Nawet jak jakiś gotowy produkt miał niewielkie ilości cebuli to nie dawałam rady tego zjeść, choćby głupie chipsy. Intensywnie czytałam składy i byłam w szoku, że prawie wszędzie jest cebula. To mi tak okropnie śmierdziało, że nawet nie mogłam przejść w galerii w pobliżu fast foodów. Trwało to do końca ciąży.
TrzymamyTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.

Marwis26
Trzymamy!! Czekamy na wieściTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.

Marwis26
Ooo może to jest pomysłA ja dzisiaj nagotowałam gar zupy ogórkowej. Dorzuciłam jeszcze gotowane jajka i mam taki „żurek ogórkowy”ze świeżym pieczywem ta zupka wjechała jak złoto!
![]()

helianthus
Ja zauważam, że jak jestem głodna to mam większe mdłości, wtedy też nie mam ochoty nic jeść, ale staram się mimo wszystko i potem po jedzeniu magicznie to uczucie mija. Wczoraj jadłam kapuśniak. A dziś gotuje gar rosołu.
majmaj
Kciuuuuuki.Trzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
Albo już jesteś w gabinecie, albo jeszcze w poczekalni...

reklama
Ja miałam tak samoJa póki co jem wszystko normalnie tak jak wcześniej. Miałam tylko że trzy dni na początku z zerowym apatytem. Natomiast pierwsza ciąża to kosmos, bo odrzuciło mnie całkiem od mięsa i cebuli. Nawet jak jakiś gotowy produkt miał niewielkie ilości cebuli to nie dawałam rady tego zjeść, choćby głupie chipsy. Intensywnie czytałam składy i byłam w szoku, że prawie wszędzie jest cebula. To mi tak okropnie śmierdziało, że nawet nie mogłam przejść w galerii w pobliżu fast foodów. Trwało to do końca ciąży.

Podziel się: