reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki daj znać po wizycieTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
Ikulec
Ja póki co jem wszystko normalnie tak jak wcześniej. Miałam tylko że trzy dni na początku z zerowym apatytem. Natomiast pierwsza ciąża to kosmos, bo odrzuciło mnie całkiem od mięsa i cebuli. Nawet jak jakiś gotowy produkt miał niewielkie ilości cebuli to nie dawałam rady tego zjeść, choćby głupie chipsy. Intensywnie czytałam składy i byłam w szoku, że prawie wszędzie jest cebula. To mi tak okropnie śmierdziało, że nawet nie mogłam przejść w galerii w pobliżu fast foodów. Trwało to do końca ciąży.
Trzymamy ️ Daj znaćTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
Marwis26
Trzymamy!! Czekamy na wieściTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
Marwis26
Ooo może to jest pomysł zupa ogórkowaA ja dzisiaj nagotowałam gar zupy ogórkowej. Dorzuciłam jeszcze gotowane jajka i mam taki „żurek ogórkowy” ze świeżym pieczywem ta zupka wjechała jak złoto!
helianthus
Ja zauważam, że jak jestem głodna to mam większe mdłości, wtedy też nie mam ochoty nic jeść, ale staram się mimo wszystko i potem po jedzeniu magicznie to uczucie mija. Wczoraj jadłam kapuśniak. A dziś gotuje gar rosołu.
majmaj
Kciuuuuuki.Trzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
Albo już jesteś w gabinecie, albo jeszcze w poczekalni...
reklama
Ja miałam tak samo Pamiętam jak smazyłam cebulę i pytałam mojego chłopa czy też mu tak śmierdzi. Potem zrobiłam test i bach ciąża Mnie odrzuciło praktycznie od wszystkiego w poprzedniej ciąży. Dlatego teraz miłe zaskoczenie, że mogę jeść wszystko. Najbardziej mam ochotę właśnie na zupyJa póki co jem wszystko normalnie tak jak wcześniej. Miałam tylko że trzy dni na początku z zerowym apatytem. Natomiast pierwsza ciąża to kosmos, bo odrzuciło mnie całkiem od mięsa i cebuli. Nawet jak jakiś gotowy produkt miał niewielkie ilości cebuli to nie dawałam rady tego zjeść, choćby głupie chipsy. Intensywnie czytałam składy i byłam w szoku, że prawie wszędzie jest cebula. To mi tak okropnie śmierdziało, że nawet nie mogłam przejść w galerii w pobliżu fast foodów. Trwało to do końca ciąży.
Podziel się: