reklama
Ikulec
Fanka BB :)
Ooo to ja od braku apetytu i też mam w domu prawie dwulatka. Po pracy od razu odbieram go ze żłobka i cóż, spokoju i leżenia też z nim nie mam Jednak pierwsza ciąża to była zupełnie inna bajka, oszczędzałam się, nie dźwigałam, jak chciałam odpocząć to odpoczywałam Teraz martwi mnie trochę, że podnoszę takiego klocka niemal 13 kg, ale nic z tym nie zrobięGratuluję wszystkim dziewczynom po wizytach.
Mi ostatnio dni uciekają przez palce,masakra jak ten czas szybko leci.
I jak już któraś z was napisała, ja również nie mam apetytu. Nawet się cieszę, bo trochę schudne Ja zajmuję się teraz moja dwulatką w domu więc jest co robić, nie poleżę
Ailime1996
Ja w zasadzie nie mam większych objawów. Czasami pokłuje mnie któryś z jajników albo ból brzucha jak przed okresem. Niekiedy mnie zemdli i jestem nieco bardziej śpiąca. Aż szczerze mówiąc mnie to martwiDziewczyny czy wy chodzicie do pracy? Nie chcę Wam się spać? Ja ledwo wytrzymuje, ziewam cały czas, ledwo na oczy patrzę... Zaraz sobie kawę zrobię póki mnie nie odrzuciło. I właśnie dzisiaj doszły mi mdłości a jeszcze 4 godziny ponad
Żonkaa
Ja mam, mam tam rozszerzenie odnośnie tego co się dzieje u dziecka. Czy warto? Nie wiem, nie są to jakieś newsy… niewiele zmieniło się odkąd mam to premium. I rozważam anulowanie skubskrypcji.Dziewczyny posiadające aplikacje HiMommy, czy macie wykupione premium? Warto?
Owca91
Moderator
@Owca91 a wiesz może kiedy będzie grupa prywatna? I kiedy będziemy tworzyć listę dziewczyn?
Dziś chciałam aniaslu wszystko wysłać wieczorem, tylko muszę przejrzeć kto z listy był nieaktywny w temacie. I jak wyśle to nie wiem ile Ani zejdzie na stworzeniu nam wątku
Ailime1996
A USG mam 02.02
Właśnie, najgorzej z tym dźwiganiem. Moja już też waży 12 kg więc jest co dźwigać Ostatnio byłam z nią na spacerze i w połowie stwierdziła że chce na ręce i co tu teraz zrobić Ale staram się właśnie jak najmniej nosić.Ooo to ja od braku apetytu i też mam w domu prawie dwulatka. Po pracy od razu odbieram go ze żłobka i cóż, spokoju i leżenia też z nim nie mam Jednak pierwsza ciąża to była zupełnie inna bajka, oszczędzałam się, nie dźwigałam, jak chciałam odpocząć to odpoczywałam Teraz martwi mnie trochę, że podnoszę takiego klocka niemal 13 kg, ale nic z tym nie zrobię
Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja muszę jechać na zakupy po większe staniki bo niestety piersi już się zrobiły większe i ja mam cały czas wrażliwe kurcze. Też tak macie ?
Nie mam na pieńku właśnie i dla tego zastanawiam się skąd ta kontrola w poprzedniej ciąży nie miałam nic takiego. Zobaczymy co mi powiedzą. Jeden dzień stresu przez ZUS a na drugi dzień stres przed wizytąTo mi to wygląda na kontrolę zleconą ze strony pracodawcy. ZUS weryfikuje czy ci się takie zwolnienie należy. Miałaś na pieńku z przełożonymi? Może to u was standardowa procedura, że l4 ciążowe są kontrolowane.
reklama
Dong
Mi już widać brzuch serio, nawet mój mąż mi zwrócił uwagę, że nie wierzy w to co widzi. I teraz rano mam dylemat, w co się ubrać do pracyWłaśnie, najgorzej z tym dźwiganiem. Moja już też waży 12 kg więc jest co dźwigać Ostatnio byłam z nią na spacerze i w połowie stwierdziła że chce na ręce i co tu teraz zrobić Ale staram się właśnie jak najmniej nosić.
Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja muszę jechać na zakupy po większe staniki bo niestety piersi już się zrobiły większe i ja mam cały czas wrażliwe kurcze. Też tak macie ?
Podziel się: