helianthus
Fanka BB :)
A co się dzieje? W sumie po 1 czy 2 tab nie powinnaś czuć jakiejś dużej różnicyJa dzisiaj czuję się fatalnie. Ale to chyba po duphastonie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co się dzieje? W sumie po 1 czy 2 tab nie powinnaś czuć jakiejś dużej różnicyJa dzisiaj czuję się fatalnie. Ale to chyba po duphastonie.
A co Cię martwi?Dziewczyny, a wy w ogóle robilyscie USG piersi przed ciążą lub w trakcie? Czy to tylko ja tak panikuje i się zamartwiam...
Ja byłam jakoś w kwietniu na USG piersi Staram się raz w roku chodzić czy tam półtorej mi poprzednio minęło.Dziewczyny, a wy w ogóle robilyscie USG piersi przed ciążą lub w trakcie? Czy to tylko ja tak panikuje i się zamartwiam...
Napisałam wczoraj, ze mam mnóstwo torbieli, poszerzone przewody mlekowe, węzły chłonne odczynowe, mikrozwapnienia, ale najgorzej że lekarz znalazł jedna zmiana która jest unaczyniona i jego zdaniem do biopsji. Ostatnio robiłam USG pod koniec 2022 i wtedy też wyszły różne zmiany, więc wykonałam mammografię, która nie wykazała złośliwych zmian i tyle. A teraz powtórzyłam USG i jest gorzej. A mammografii w ciąży nie można zrobić. Jutro idę do kolejnego lekarza na USG po druga opinie.A co Cię martwi?
Tak, robiłam rok temu usg, i w sumie wypadałoby powtórzyć
Ja już po wizycie, wszystko w porządku, bąbel ma już 16,5mm i ładnie bije serduszko
Zdjęcie z nfz wyraźne jak nie wiem
Gratuluję! Bąbel rośnie
Btw. Obraz z USG kojarzy mi się z tą emojka
Ja mam jutro wizytę i zastanawiam się jak mój konik morski będzie wyglądał
Plus dzisiaj naszły mnie myśli - lekarz na NFZ nie wie o tej mojej mutacji, nie wiem czemu mu nie powiedziałam - wyleciało mi to z głowy. Tym samym nie wie że chodzę prywatne i mam heparynę. I tak do mnie doszło - jak przyjdzie do badań przez brzuch - to już raczej tego nie ukryje.
Nie wiem teraz jak jutro mu o tym powiedzieć
Jest ciężko ale jeszcze chwilę trzeba pociągnąćDziewczyny czy wy chodzicie do pracy? Nie chcę Wam się spać? Ja ledwo wytrzymuje, ziewam cały czas, ledwo na oczy patrzę... Zaraz sobie kawę zrobię póki mnie nie odrzuciło. I właśnie dzisiaj doszły mi mdłości a jeszcze 4 godziny ponad