reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
Jak nie ma warunków dla ciężarnych to wiadomo. A co do bety to tylko przyrost powie prawdę na ten moment termin określa się tylko z om.Co do pracy to pracuję, ale jest ciężko, czekam z niecierpliwością kiedy będę po wizycie, usłyszę bicie serca i idę na L4. Mam taką pracę, że zupełnie nie są to warunki dla ciężarnej. Dodatkowo pierwszą ciążę miałam powikłaną różnymi chorobami, więc teraz nie spodziewam się lepszej sytuacji.
W ogóle apetytu nie mam, co normalnie dużo jem
Odebrałam wynik wczorajszej bety, wynosi 715 na 4+1 tc. Mam nadzieję, że to dobra wartość, widełki laboratorium są bardzo rozbieżne i podane dla 1-10 tygodnia. Jutro powtórka. Zapisałam się też do innego lekarzach na wcześniejszą wizytę, więc idę 06.02.
aurii_orelii
Aaa no tak..zapomniałam, że u mnie system hybrydowy więc nie zainwestowaliby w dodatkowego kompa tak stricte zdalnie to u nas nie ma nikogo a pracuje 2100 osób ponadTo mój niemaz ma też dwa monitory i tablet, plus macbooka i sobie z drugiego pokoju też zdalnie pracuje. Tylko on ma firmę jednorozec z Katpwic i mu wszystko przysłali. Ja musze na swoim laptopie pracować
Źle napisałam bo nie kontrolę a wezwanie do ZUS-U z historią chorobyMy się do pierwszej wizyty wstrzymalisny. A na wizycie dostałam zakaz, więc lipa.. choć mi się tryb matka włączyl i wszystko poza dzieckiem jest mało ważne..
O kurde. Listem Cię poinformowali?
Owca91
Moderator
Aaa no tak..zapomniałam, że u mnie system hybrydowy więc nie zainwestowaliby w dodatkowego kompa tak stricte zdalnie to u nas nie ma nikogo a pracuje 2100 osób ponad
Ło to wielka firma! Jak w 2022 rekrutowała do takiego kolosa to też tylko hybrydowe mieli
Żonkaa
Źle napisałam bo nie kontrolę a wezwanie do ZUS-U z historią choroby
To mi to wygląda na kontrolę zleconą ze strony pracodawcy. ZUS weryfikuje czy ci się takie zwolnienie należy. Miałaś na pieńku z przełożonymi? Może to u was standardowa procedura, że l4 ciążowe są kontrolowane.
helianthus
Ja jestem na zwolnieniu przez torbiel. Potem biorę urlop, a później zobaczę jak się będę czuć - nic nie planuje. Ogólnie nie mam żadnych mdłości, senności, dziś nawet piersi mniej opuchnięte. Ale obecność tej torbieli sprawia, że czuje się 'chora'.Dziewczyny czy wy chodzicie do pracy? Nie chcę Wam się spać? Ja ledwo wytrzymuje, ziewam cały czas, ledwo na oczy patrzę... Zaraz sobie kawę zrobię póki mnie nie odrzuciło. I właśnie dzisiaj doszły mi mdłości a jeszcze 4 godziny ponad
Mademoiselle_Nika
Moderator
Napisałam dziś do Aniaslu z prośbą o utworzenie wątku. Ba pewno tam trzeba było chyba dodać dwóch moderatorów, więc na zaś pytam czy któraś jest chętna
Chociaż tak se strachem, ale co tam!
Owca91
Moderator
reklama
Gratuluję wszystkim dziewczynom po wizytach.
Mi ostatnio dni uciekają przez palce,masakra jak ten czas szybko leci.
I jak już któraś z was napisała, ja również nie mam apetytu. Nawet się cieszę, bo trochę schudne Ja zajmuję się teraz moja dwulatką w domu więc jest co robić, nie poleżę
Mi ostatnio dni uciekają przez palce,masakra jak ten czas szybko leci.
I jak już któraś z was napisała, ja również nie mam apetytu. Nawet się cieszę, bo trochę schudne Ja zajmuję się teraz moja dwulatką w domu więc jest co robić, nie poleżę
Podziel się: