Szyjka badana w 15+5 kolejna wizyta teraz w piątekktóry masz tydzień i za ile masz kolejną wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szyjka badana w 15+5 kolejna wizyta teraz w piątekktóry masz tydzień i za ile masz kolejną wizytę?
to daj znać czy coś się zmieniłoSzyjka badana w 15+5 kolejna wizyta teraz w piątek
Szyjka dzis 2,97 cm, zamknięta także Pani Doktor mowi ze na chwilę obecną jest ok martwić się będziemy gdyby zeszła poniżej 2,5 cm , odpukac oby nie tak jest w moim przypadkuto daj znać czy coś się zmieniło
o to superSzyjka dzis 2,97 cm, zamknięta także Pani Doktor mowi ze na chwilę obecną jest ok martwić się będziemy gdyby zeszła poniżej 2,5 cm , odpukac oby nie tak jest w moim przypadku
Taaak, wyobrażam sobie jego minę, bo mój pewnie miał podobną. U mnie w 19tc jeszcze nie kumałam co jest co, ale w 20 jak zaczął ,to już teraz takie pukanie, że czasem widać jak podskakuje.Dziewczyny mam skończone 19 tyg i od kilku dni czułam lekkie puknięcia. Zdarzało się, że cały dzień nic, a że przy 2 latce to w sumie nie mam czasu leżeć i czekać to jeszcze nie zwracałam na to większej uwagi. Wczoraj wieczorem leżeliśmy z córką i mężem na bajce i coś poczułam to mówię staremu żeby położył rękę, ale się nie nastawiał, bo moze poczekać jeszcze nawet kilka tyg, a tu po chwili puk Tylko raz, ale ogarnął, ze to to. Mina bezcenna
o to właśnie mi też już czasem tak podskakujeTaaak, wyobrażam sobie jego minę, bo mój pewnie miał podobną. U mnie w 19tc jeszcze nie kumałam co jest co, ale w 20 jak zaczął ,to już teraz takie pukanie, że czasem widać jak podskakuje.