reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Udałam się na oddział, macica czysta, nic nie ma. Najprawdopodobniej biochemiczna. Jutro musi potwierdzić ordynator i chyba bez czyszczenia do domu. Będziemy się starać dalej, dziękuje dziewczyny, na przyszłość będę mądrzejsza ❤️ Powodzonka
powodzenia w dalszym staraniu dla Ciebie ❤️😇

Cześć dziewczyny. Wbijam do Was z ogromnym strachem bo jestem po jednej stracie w 11tyg serduszko przestało bić, długie starania i jest kolejna nadzieja. Dziś po wizycie serduszko bije, całe 4mm i termin z miesiączki na 21 września. Dostałam odrazu duphaston tak na wszelki wypadek. Czuję się gorzej niż w pierwszej ciąży, okropnie bolą piersi i mdłości. Na szczęście dostałam już w poniedziałek tabletki Xonvea- są rewelacyjne na te objawy, przynajmniej mogę coś zjeść:)

Udałam się na oddział, macica czysta, nic nie ma. Najprawdopodobniej biochemiczna. Jutro musi potwierdzić ordynator i chyba bez czyszczenia do domu. Będziemy się starać dalej, dziękuje dziewczyny, na przyszłość będę mądrzejsza ❤️ Powodzonka
Strasznie mi przykro :(
Nie miej do siebie pretensji, bo skąd mogłaś wiedzieć, tutaj na forum same wyjadaczki po niejednej ciąży i poronieniu. Ty zrobiłaś wszystko co w twojej mocy, skontaktowałaś się z lekarzem, a to, ze lekarz podjął głupią decyzję to nie Twoja wina.
Trzymaj się mocno! :)

reklama
Do góry