reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Przerażacie mnie dziewczyny. Wiecie jestem taka ze choćby „skały s**ały” to czekam.. lekarz powiedział ze póki nie złamie mnie w pół to czekać. No i nie złamało 🤷🏽‍♀️ Teraz już sama nie wiem…
Bo niestety lepiej mieć pewność do pewnych spraw ,a ten lekarz sam nie był pewny nie dawał ci 100 % ,ze to pęcherzyk ciazowy .

reklama
Przerażacie mnie dziewczyny. Wiecie jestem taka ze choćby „skały s**ały” to czekam.. lekarz powiedział ze póki nie złamie mnie w pół to czekać. No i nie złamało 🤷🏽‍♀️ Teraz już sama nie wiem…
Opinia jednego lekarza to nic . Jak mialas krwawienie ze skrzepami to od razu IP a nie czekanie bo z czekania moze wyniknac wiele efektow ubocznych

No ale wiesz, lekarz to też tylko człowiek i może się pomylić, tym bardziej jeśli konsultuje przez telefon. Dla mnie to porównanie złamie w pół jest bez sensu, każdy ma inny próg bólu. I zdanie ,,uznajmy, ze jest pani w ciąży" no nie uspokoiłoby mnie totalnie.
Możliwości tu jest mnóstwo co się mogło wydarzyć i jak piszesz, ze były silne bóle i krew to jest to dla mnie ewidentne wskazanie do sprawdzenia co się dzieje.
Też jestem osobą, która unika szpitala i lekarzy jak tylko się da, no ale właśnie czasem się nie da.

Cześć Dziewczyny :) szczęśliwie chciałabym dołączyć do Was. Dzisiaj bylam u lekarza na usg i zobaczylam bijace serduszko ❤️ z OM i usg 6+0, termin na 21 września 😁 zaliczylam już jedno poronienie i nie chciałam się wcześniej odzywac ani nawet zbytnio cieszyć zanim nie zobaczyłam bijacego serca, ale już mi trochę lżej :) Mój mąż oczywiście twierdzi, że wszystko musi być super i nie jest w stanie zrozumieć tego lęku przed stratą, ale wiem, że tutaj (niestety) są osoby, które zrozumieją. Trzymam kciuki za nas wszystkie 💚💚💚

Cześć Dziewczyny :) szczęśliwie chciałabym dołączyć do Was. Dzisiaj bylam u lekarza na usg i zobaczylam bijace serduszko ❤️ z OM i usg 6+0, termin na 21 września 😁 zaliczylam już jedno poronienie i nie chciałam się wcześniej odzywac ani nawet zbytnio cieszyć zanim nie zobaczyłam bijacego serca, ale już mi trochę lżej :) Mój mąż oczywiście twierdzi, że wszystko musi być super i nie jest w stanie zrozumieć tego lęku przed stratą, ale wiem, że tutaj (niestety) są osoby, które zrozumieją. Trzymam kciuki za nas wszystkie 💚💚💚
Również mam termin na 21 września ♥️ masz może zdjęcie USG ? Jak z twoimi objawami ?

Gratuluje ❤️ ja jeszcze 2,5h 🥵🥵🥵

reklama
Również mam termin na 21 września ♥️ masz może zdjęcie USG ? Jak z twoimi objawami ?

Będziemy się pod koniec ścigać kto pierwszy urodzi 😁 zarodek ma całe 3 mm! Kawał gościa 😁 póki co miałam może 2 czy 3 dni takie gorsze, a tak to boli mnie podbrzusze i piersi. Dodam, ze od momentu zobaczenia dwoch kresek lekarz kazał mi brać luteine i a kwas foliowy 5mg odkad zaczelismy sie starać, za to powiedzial, ze na witaminy dla kobiet w ciazy przyjdzie jeszcze czas.
Na kiedy wyznaczył Ci gin teraz wizytę? :)

Załączniki

• 20230126_111012.jpg
    20230126_111012.jpg
    1 023,2 KB · Wyświetleń: 61
Do góry