Dziękuję! I trzymam kciuki!!Gratuluje ja jeszcze 2,5h
reklama
G
guest-1679060078
Gość
powodzenia w dalszym staraniu dla CiebieUdałam się na oddział, macica czysta, nic nie ma. Najprawdopodobniej biochemiczna. Jutro musi potwierdzić ordynator i chyba bez czyszczenia do domu. Będziemy się starać dalej, dziękuje dziewczyny, na przyszłość będę mądrzejsza Powodzonka
anula1989.11
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Wbijam do Was z ogromnym strachem bo jestem po jednej stracie w 11tyg serduszko przestało bić, długie starania i jest kolejna nadzieja. Dziś po wizycie serduszko bije, całe 4mm i termin z miesiączki na 21 września. Dostałam odrazu duphaston tak na wszelki wypadek. Czuję się gorzej niż w pierwszej ciąży, okropnie bolą piersi i mdłości. Na szczęście dostałam już w poniedziałek tabletki Xonvea- są rewelacyjne na te objawy, przynajmniej mogę coś zjeść
Strasznie mi przykroUdałam się na oddział, macica czysta, nic nie ma. Najprawdopodobniej biochemiczna. Jutro musi potwierdzić ordynator i chyba bez czyszczenia do domu. Będziemy się starać dalej, dziękuje dziewczyny, na przyszłość będę mądrzejsza Powodzonka
Nie miej do siebie pretensji, bo skąd mogłaś wiedzieć, tutaj na forum same wyjadaczki po niejednej ciąży i poronieniu. Ty zrobiłaś wszystko co w twojej mocy, skontaktowałaś się z lekarzem, a to, ze lekarz podjął głupią decyzję to nie Twoja wina.
Trzymaj się mocno!
angeliskax
Moderator
@Ruby_Charm
@Fabiannie
@Madelajde
@anula1989.11
@AgaZzz
@Ruby_Charm
Jak @aniaslu was doda do prywatnego wątku od razu dostaniecie linki ode mnie
@Fabiannie
@Madelajde
@anula1989.11
@AgaZzz
@Ruby_Charm
Jak @aniaslu was doda do prywatnego wątku od razu dostaniecie linki ode mnie
reklama
mała mama
Fanka BB :)
Tak zapraszamy serdecznieHej. Można dołączyć? Chyba będę ostatnia , bo 30 września