reklama
tamagotchi
Fanka BB :)
Ostanie zdanie o jedzeniu z zgadze bo na bank będę miała jak juz mnie ciągle nosi haha to wspaniale i tak sie nie opinietam hahahNo moj najstarszy syn tez z wrzesnia to wiem co to znaczy haha ale przynajmniej bedziemy mogly pogrillowac i pojesc haha
tamagotchi
T
Niestety tez...Hej dziewczyny ! Jak Wasze samopoczucie ? Też Was tak mdli ?
mamamama34
Zaangażowana w BB
Mnie jakos nie bardzo a jak juz to troszke i od razu musze zjesc i wtedy przechodzi i oby tak zostaloHej dziewczyny ! Jak Wasze samopoczucie ? Też Was tak mdli ?
Otylia.
Nie.Hej dziewczyny ! Jak Wasze samopoczucie ? Też Was tak mdli ?
Nic mi nie jest w tej ciąży dla odmiany
Ciesze sie ze juz bylo u innego ok ja nie mialam tego szczescia tylu ginow co mi zagladalo w piske i zaden nie widzial serduszka niestety wczoraj mialam lyzeczkowanie w 9 tygodniu ciazy.
Przykro mi, ze Cie to spotkalo.. do konca mialam nadzieję, ze bedzie u Ciebie wszystko dobrze ❤
A jak sie czujesz? Co lekarze mowili? Masz jakies zalecenia?
tamagotchi
Serdecznie współczuje! Żadne słowo nie odda twojego cierpienia. Gdy staniesz na nogi, walcz do końca wiem cos o tym. Powodzenia i obys szybko doczekała swojego cudu! SciskamCiesze sie ze juz bylo u innego ok ja nie mialam tego szczescia tylu ginow co mi zagladalo w piske i zaden nie widzial serduszka niestety wczoraj mialam lyzeczkowanie w 9 tygodniu ciazy.
asiasiasia
Czuje sie kiepsko objawy ciazy nadal sa. Zalecenia hmm czekac az przestane krwawic odczwkac 3 cykle i starac sie dalej.Przykro mi, ze Cie to spotkalo.. do konca mialam nadzieję, ze bedzie u Ciebie wszystko dobrze ❤
A jak sie czujesz? Co lekarze mowili? Masz jakies zalecenia?
Bardzo mi przykroCiesze sie ze juz bylo u innego ok ja nie mialam tego szczescia tylu ginow co mi zagladalo w piske i zaden nie widzial serduszka niestety wczoraj mialam lyzeczkowanie w 9 tygodniu ciazy.
reklama
asiasiasia
Niestety takie zycie puste jajo plodowe. Ale pocieszajace jest to ze takie puste jajo trafia sie kobiecie tylko raz w zyciu tylko dlaczego akurat mi ;( .Bardzo mi przykro