reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
kochane!
przypominam o grupie wrześniowe mamy :)
dodawajcie się. :)
wysyłam link oraz screen ktora to nasza grupa.

1674160208632.png

P.S. działa tylko przez przeglądarkę.

kochane!
przypominam o grupie wrześniowe mamy :)
dodawajcie się. :)
wysyłam link oraz screen ktora to nasza grupa.

Zobacz załącznik 1486486

P.S. działa tylko przez przeglądarkę.
właściwie to za niedługo będziemy mogły się tam przenieść. Jeszcze może dołączy kilka dziewczyn i zaraz będą tworzyć pewnie październikowe mamy.

A super jak zrobimy prywatna grupę, będzie można swobodniej rozmawiać:)

właściwie to za niedługo będziemy mogły się tam przenieść. Jeszcze może dołączy kilka dziewczyn i zaraz będą tworzyć pewnie październikowe mamy.

A super jak zrobimy prywatna grupę, będzie można swobodniej rozmawiać:)
No tak chcialam poczekać max. do 10 lutego :) I wtedy zamknąć :) bo większość pewnie czeka na pierwszą wizytę zanim się z nami przywitają. ewentualnie zamknąć a nowe dziewczyny poznawać tutaj i wtedy decyzja wszystkich zaprosić do prywatnego. :)

TE="angeliskax, post: 23434899, member: 203074"]
No tak chcialam poczekać max. do 10 lutego :) I wtedy zamknąć :) bo większość pewnie czeka na pierwszą wizytę zanim się z nami przywitają. ewentualnie zamknąć a nowe dziewczyny poznawać tutaj i wtedy decyzja wszystkich zaprosić do prywatnego. :)
[/QUOTE]
Poczekajcie do końca lutego na szczęśliwe zaskoczone 😉

Czuje sie kiepsko objawy ciazy nadal sa. Zalecenia hmm czekac az przestane krwawic odczwkac 3 cykle i starac sie dalej.

Ja też miałam puste jajo i też zakończyło się łyżeczkowaniem. Wizytę kontrolna miałam jak zaczął się kolejny cykl i moja ginekolog powiedziała, że możemy starac się już w tym pierwszym cyklu po łyżeczkowaniu, ale kolejna ciąża zaskoczyła właśnie w 3 cyklu po.

Witam! 🤰🤰

Bądźmy dla siebie wsparciem. Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty! ❤️

@Mama.Grzesia - wizyta 20.01.
@tamagotchi - wizyta 20.01.
@wielomatkaa - wizyta 20.01.
@topka55 - wizyta 20.01.

@Martaxd - wizyta 23.01.
@angeliskax - wizyta 23.01. NFZ
@Agu-23 - wizyta 24.01.
@Andzia155 - wizyta 24.01.
@czesc_tu_jola - wizyta 24.01.
@mamamama34 - wizyta 25.01.
@Cns432 - wizyta 25.01.
@mała_mama - wizyta 26.01.
@LiliankaKornelka - wizyta 26.01.
@roki3 - wizyta 28.01.
@Cantosowa - wizyta 30.01.
@angeliskax - wizyta 31.01.
@róża92 - wizyta 01.02.
@Joanna939 - wizyta 02.02.
@Otylia. - wizyta 03.02.
@Lilia92 - wizyta 06.02.
@mollyn95 - wizyta 06.02.
@hejol - wizyta 06.02.
@liska_94 - wizyta 06.02.
@MamaKrzysia19 - prenatalne 08.02.
@kolorowamama00 - prenatalne 09.02.
@MamaKrzysia19 - wizyta 10.02.
@melodyP - wizyta 15.02.
@Śnieżka1990 - wizyta 16.02.
@melodyP - usg I trymestru 20.02.
@Mama.Grzesia - prenatalne 24.02.

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)
Samych nudów Nam zyczę na dzisiaj, zeby sie nic nieodje****, samych sukcesów na wizytach i jesli emocji... to tylko tych pozytywnych! ❤
Ja dzis leżę, zgodnie z zaleceniem gin, bo jeszcze muszę "odpocząc" po wczoraj.
Filmy będę oglądać! 🥰

Do góry