Mi też się odbija non stop -_- i to samo robię, że jak mnie puszczą mdłości na chwilę to wilczy głód to zaczynam jeść żeby nadrobić to zaraz zaczynam żałowaćJa mam dosłownie to samo. Przed zjedzeniem mi niedobrze, zaraz jak tylko zjem to mi niedobrze, jakbym sie za dużo najadla taki pełen brzuch, lekko twardy, czasem nawet odbije mi sie i wraca ;/ i sie zastanawiam od czego.... Dzis 7+0 albo zaczęły sie mdłości... Wczoraj do 15 sie meczylam potem przeszło i zas w nocy bo oczywiście jak mnie tylko puścili to od 15 żarłam jak głupia eh... Nie mogę się powstrzymać to wszystko takie smaczne.... Cierpienia pewnie przez obżarstwo...cala nic zdychalam masakra hahahaa
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
Zaraz wizyta . Stres ogromny .. trzymajcie kciuki, zeby bylo wszystko dobrze
angeliskax
Moderator
Będzie dobrze!Zaraz wizyta . Stres ogromny .. trzymajcie kciuki, zeby bylo wszystko dobrze
Mama23?????
Fanka BB :)
Ciaza z usg 5+5 z miesiaczki 6+2 . Byl zarodek I slyszalam bijace serce ale byl bardzo malutki . Kolejna wizyta za 3 tyg
Super cieszę się bardzo ! Rosnijcie zdrowo u mnie jutro będzie 5+5 z OM ... Bardzo się boję tej wizytyCiaza z usg 5+5 z miesiaczki 6+2 . Byl zarodek I slyszalam bijace serce ale byl bardzo malutki . Kolejna wizyta za 3 tyg
angeliskax
Moderator
No to różnica 3-4 dni to może u mnie będzie szansa na serduszko 6+5 już się nie mogę doczekać!Ciaza z usg 5+5 z miesiaczki 6+2 . Byl zarodek I slyszalam bijace serce ale byl bardzo malutki . Kolejna wizyta za 3 tyg
@liska_94 te nasze późne terminy będą nas zżerały z ciekawości
angeliskax
Moderator
czemu się boisz? Nie bój się! Idź z uśmiechem, że zobaczysz bąbla na monitorzeSuper cieszę się bardzo ! Rosnijcie zdrowo u mnie jutro będzie 5+5 z OM ... Bardzo się boję tej wizyty
reklama
mamamama34
Zaangażowana w BB
Super ciesze sie ze wszustko ok . Duzo zdrowka dla WasCiaza z usg 5+5 z miesiaczki 6+2 . Byl zarodek I slyszalam bijace serce ale byl bardzo malutki . Kolejna wizyta za 3 tyg