reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Hmm.. dodalam się do grupy, ale chyba jeszcze tam nic nie piszemy?
I moje pytanie czy te wydarzenia co tam są, to tam wizyty bedizemy mogly wpisywac? 😁

Załączniki

• Screenshot_20230118_081605.jpg
    Screenshot_20230118_081605.jpg
    129,4 KB · Wyświetleń: 35
jest coś takiego: naciskasz dołącz do grupy i zrobione jest. Tylko musisz to zrobić przez stronę. Spróbuj jeszcze raz bo nie mam Ciebie. A jak nie dasz rady z linku to weź w grupy -> wrześniowe mamy. A jak nie znajdziesz to grupy -> termin porodu -> wrześniowe mamy.
Wierzę w Ciebie :D
Działa 🙏 wcześniej dodawałam się do jakichś archiwalnych wrześniowych grup 🤦🏻‍♀️

Bedzie dobrze kochana :) tez sie juz boje i nie mogę doczekać, zastanawiam co to bedzie 20.01 jeszcze daleko ;) a mogłam iść wczoraj ale źle sie czuje aaaa dzisiaj! dziewczyny cala noc źle spalam u mnie zaparcia,zgaga,i na wymioty mnie zbiera strasznie, nie wiem czy to od żołądka, ciąży czy pęcherza masakra....
Jakos boje sie bardzo tej wizyty a dopiero o 15.30 . Normalnie zwariuje chyba do tej godziny

Bedzie dobrze kochana :) tez sie juz boje i nie mogę doczekać, zastanawiam co to bedzie 20.01 jeszcze daleko ;) a mogłam iść wczoraj ale źle sie czuje aaaa dzisiaj! dziewczyny cala noc źle spalam u mnie zaparcia,zgaga,i na wymioty mnie zbiera strasznie, nie wiem czy to od żołądka, ciąży czy pęcherza masakra....
Wspolczuje... Obys szybko poczuła sie lepiej 😘

Ja spalam wyjątkowo dobrze, az szok!
Rano pare razy mnie na ciągnęlo i poki co spokoj.
Jak masz mozliwosc to poodpoczywaj dzisiaj, i na zaparcia zrob sobie koktail - mnie puscilo i codziennie rano jak w zegarku, czasem jeszcze raz popoludniu 🤭 do koktailu postaraj się przemycic blonnik - ja mam granulowany jablkowy - albo po prostu siemie lniane (najlepiej zmielone), albo nasiona chia do jogurtu.
Albo suszone modele podjadaj (od tego zaczynalam i bylo lepiej).

Na mdlosci moge polecic anaketon, a Gin polecał prevomit (tabl) i imbifem (krople). Generalnie wszystko opiera się na podobnym skladzie :) spróbuj, moze bedzie Ci lzej.

Załączniki

• Screenshot_20230118_084836.jpg
    Screenshot_20230118_084836.jpg
    221,5 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Ja spalam wyjątkowo dobrze, az szok!
Rano pare razy mnie na ciągnęlo i poki co spokoj.
Jak masz mozliwosc to poodpoczywaj dzisiaj, i na zaparcia zrob sobie koktail - mnie puscilo i codziennie rano jak w zegarku, czasem jeszcze raz popoludniu 🤭 do koktailu postaraj się przemycic blonnik - ja mam granulowany jablkowy - albo po prostu siemie lniane (najlepiej zmielone), albo nasiona chia do jogurtu.
Albo suszone modele podjadaj (od tego zaczynalam i bylo lepiej).

Na mdlosci moge polecic anaketon, a Gin polecał prevomit (tabl) i imbifem (krople). Generalnie wszystko opiera się na podobnym skladzie :) spróbuj, moze bedzie Ci lzej.
O dziękuje za rady ;) a koktajl mówisz z błonnika? Czyli np. Banan z mlekiem i chia, mam tez len mieliny mogę wypić ;) dzięki bardzo! Jestem wdzięczna!

Do góry