reklama
angeliskax
Moderator
Właśnie nie wiem, ale myślałam żeby stworzyć jak zamkniemy grupę osobny wątek o wizytach, porodach i rozmowy o wszystkimHmm.. dodalam się do grupy, ale chyba jeszcze tam nic nie piszemy?
I moje pytanie czy te wydarzenia co tam są, to tam wizyty bedizemy mogly wpisywac?
angeliskax
Moderator
Ja tam wolę popołudniu. Nawet mi lepiej bo mam wtedy opiekę nad dzieckiem i mogę z mężem pojechać jak będę chciała. A tak to sama też mogę.No dokladnie ale moj ginekolog przyjmuje tylko 2 dni w tygodniu popoludniu
angeliskax
Moderator
Albo na początek września. Różnie bywa ale zapraszamy do nas, chętnie poznamy Cięhej dziewczyny, mozna się przyłączyć ? To moja kolejna ciąża, dzisiaj jestem 6+3 tc, pierwsza wizyte mam w piatek, miałam miec w przyszlym tygodniu, ale zmienili mi termin. Z objawow mam zawroty glowy, sennosc, bol piersi przy karmieniu dziecka, wzdety brzuch, odczuwam rozciagajaca sie macice- klucie jajnikow, wiezadla i czasem bol podbrzusza, ktry na poczatku byl bardzo intensywny i bolesny, ale juz jest ok. No i od 3 dni lekkie mdlosci, ale najgroszy jest bol zoladka bo czuje sie jakbym miala 24/h grype zoladkowa.
Termin porodu z OM mam na 11 wrzesnia, ale pewnie zalapie sie na koniec sierpnia bo to bedzie moja kolejna cesarka
angeliskax
Moderator
Możesz mieć obniżony nastrój. Ja w sumie mam trochę obniżony ale to też przez sytuację z dzieckiem.Hej dziewczyny, a macie może spadki nastroju? Ostatnio mnie jakies przygnębienie złapało i nie wiem juz czy to hormony, czy taki okres po prostu.
wielomatkaa
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Jakos boje sie bardzo tej wizyty a dopiero o 15.30 . Normalnie zwariuje chyba do tej godziny
Ja mam tak samo, od paru dni czarnowidztwo.
U mnie w poprzedniej ciąży w tym samym tygodniu dowiedziałam się, że mam poronienie zatrzymane, więc już chyba tego lęku się nie pozbędę.
A wizytę mam na 14:45, ale u mnie jest zawsze obsuwa plus jeszcze jadę później do ikei po pulpety wegetariańskie, bo to jedna z niewielu rzeczy, od której mnie teraz nie odrzuca więc odezwę się pewnie wieczorem
Ja teraz o 9 czy 10 wstaje z łożka dopiero ale tak na 12 juz moglabym miec. Tym bardziej, ze zawsze po poludniu mam mdlosci a nie ranoBedzie dobrze ,zobaczysz ale masz racje czekanie najgorsze. Najlepiej to miec wizyte 9 gora 10 rano
Ja piję, ale taki bardzo lekki napar. 1 saszetka na kubek.Pijecie mięte herbatę ? Bo juz nie wiem jak sobie pomóc, a czytalam różnie...
reklama
Tak, ja miałam. U mnie się złożyło kilka rzeczy m.in. też to, ze poszłam na L4 plus nic mi się nie chciało robić, cały czas zmęczona albo śpię albo chodzę jak na kacu. Też to trochę wynikało z tego, ze jestem pracoholikiem i nie umiałam się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Ale doczytałam też, że w ciazy przez hormony takie objawy mogą być.Hej dziewczyny, a macie może spadki nastroju? Ostatnio mnie jakies przygnębienie złapało i nie wiem juz czy to hormony, czy taki okres po prostu.