mała mama
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro trzymaj się kochana może próbuj do innego gin niech to potwierdzi lub wykluczy mocno ściskamJade do szpitala ratowac sytuacje. Musze potwierdzic to puste jajo ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro trzymaj się kochana może próbuj do innego gin niech to potwierdzi lub wykluczy mocno ściskamJade do szpitala ratowac sytuacje. Musze potwierdzic to puste jajo ;(
Ja byłam dziś 6+4 i było serducho.Cześć dziewczyny dziś też byłam na wizycie 6+2 ale niestety nie widać serduszka i z tad pytanie kiedy u was się pojawiło?
Strasznie mi przykro. Trzymaj się tam!Jade do szpitala ratowac sytuacje. Musze potwierdzic to puste jajo ;(
Tak, dawaj nam znać kochana..mJade do szpitala ratowac sytuacje. Musze potwierdzic to puste jajo ;(
jaaak super!! To dobrze ze zareagował szybko. Szybko zaleczysz i będziesz spokojna. Kiedy kolejna wizyta?Dziewczyny, u mnie niestety infekcja - dobrze, ze jednak zareagowalam.. Gin zmienił mi luteinę dopochwową na duphastan i dostalam tabletki dopochwowe na infekcje.
A przy okazji zrobił USG i... potwierdził żywą ciążę!!! Jest zarodek i serduszko ❤ ale nie dociera to do mnie - chce sie cieszyć, ale to wszystko tak szybko sie stało.. wizyte potwierdzającą miałam mieć dopiero za tydzień, a to już i ta infekcja i.. ehh może jutro do mnie dotrze - jestem juz dzisiaj taka nieprzytomna, nawet nie miałam kiedy tego przeanalizować
GratulujeJa byłam dziś 6+4 i było serducho.
Owulacja ok 12-14 dc
GratulujeDziewczyny, u mnie niestety infekcja - dobrze, ze jednak zareagowalam.. Gin zmienił mi luteinę dopochwową na duphastan i dostalam tabletki dopochwowe na infekcje.
A przy okazji zrobił USG i... potwierdził żywą ciążę!!! Jest zarodek i serduszko ❤ ale nie dociera to do mnie - chce sie cieszyć, ale to wszystko tak szybko sie stało.. wizyte potwierdzającą miałam mieć dopiero za tydzień, a to już i ta infekcja i.. ehh może jutro do mnie dotrze - jestem juz dzisiaj taka nieprzytomna, nawet nie miałam kiedy tego przeanalizować
Zgodnie z planem 24.01.jaaak super!! To dobrze ze zareagował szybko. Szybko zaleczysz i będziesz spokojna. Kiedy kolejna wizyta?
DziekujęGratuluje